facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping De Binnenvaart

Camping De Binnenvaart

Info

Camping "De Binnenvaart" ligt in het hartje van domein Kelchterhoef en grenst aan de mediterrane waterplas.

Geschiedenis

TOERISTEN PLAATSEN, JAARPLAATSEN EN KAMPEERAUTOPLAATSEN

De camping werd onlangs deels vernieuwd. Alle plaatsen beschikken nu over water, riolering, gratis wifi, electra 16 of 20A, CAI of TV aansluiting. De jaarplaatsen kunnen tevens aansluiten op de ringleiding met propaan gas.


VOORZIENINGEN

Een ruime speelweide omvat petanque banen, volleybalveld, minivoetbalveld, ... Tennis kan gespeeld worden op twee verharde tennisbanen.

In cafetaria "De Binnenvaart" is gezelligheid troef. Ruime keuze aan biertjes, frisdranken, ijsjes en snacks uit het vuistje.

Toeristen ontdekken in de bosrijke omgeving het ene verrassende plekje na het andere. Bij het verpozen raken ze ogenblikkelijk in de ban van de overheerlijke, Limburgse lekkernijen.

Tijdens de zomermaanden gonst het van de activiteiten.


IN DE NABIJE OMGEVING

Fietsen in het groen…
Tientallen fietsroutes wriemelen door het Limburgs landschap: kort en lang, vlak en heuvelig, door dorpen, steden en natuur... Keuze te over. En met de verlangens van de fietser zelf wordt steeds meer rekening gehouden.

Wandelen in het groen…
Nergens in Vlaanderen vindt men een gelijkaardige concentratie van natuur- en bosgebieden als in het gezonde hartje van Limburg. Wie zich op één van de uitgestippelde wandelpaden begeeft, waant zich meteen in een ver vervlogen tijdperk waarin de ongeschonden flora met haar verrukkelijke geuren, de kalmerende geluiden van ruisende bladeren en van onbedreigde vogels, een onweerstaanbare aantrekkingskracht op iedere wandelaar uitoefenen.

Attracties.
Actievelingen komen ruimschoots aan hun trekken in Recreatiepark "De Plas" met o.a. speeltuin, aanleghaven met aquabikes, bumperboten en een goed voorziene zeil- en surfclub. Sportieve mensen worden ook verwend: het domein is voorzien van voetbalveld, volleybalterrein, tennisbanen, enz.
Vergeten doen we ook niet de minigolf, familiefietsen en citybikes.

Aërodroom
Op de aerodroom vertrekken er in het seizoen bijna dagelijks luchtballonnen. Het hoogseizoen van de ballonvaart valt tussen Pasen en eind oktober. Men vaart enkel bij rustig weer en men vertrekt kort voor zonsondergang of kort na zonsopgang. Een vaart duurt ongeveer een uur.

Dierenpark
Het dierenpark ligt achteraan de manifestatieweide. Vele diersoorten zijn te bezichtigen: Damherten, moefflon-schapen, divers pluimvee (kippen, kalkoenen, pauwen, fazanten,..)

Minigolf
Het minigolfterrein ligt genesteld tussen Hoeve Jan en het dierenpark. In een uniek bosrijk kader gelegen, is dit terrein terecht iets om fier op te zijn.

Visvijvers
Het domein bezit twee visvijvers waarop vrij mag gevist worden. Ze zijn het hele jaar door toegankelijk. Tijdens de maand oktober is er ook mogelijkheid tot vissen op "De Plas".

Paintball
Hou je van een dag vol actie en spanning? Dan is paintball echt iets voor u.
Wij bieden u een uitstekende locatie, jarenlange ervaring en deskundigheid, up to date materiaal en zoveel meer.

Surf- en zeilclub.
Op het domein bevinden zich een goed uitgebouwde zeilclub (VVW) en surfclub (LSK).



"Camping De Binnenvaart in Houthalen-Helchteren, België, is een prachtig gelegen kindvriendelijke camping in de natuur aan een grote natuurlijke plas 20 hectare. De camping beschikt o.a. over een gezellige taverne, diverse speeltuintjes voor kinderen en schone sanitaire voorzieningen. Naast kampeerders en vakantiegasten die graag in een accommodatie verblijven, zijn ook paardenliefhebbers bij Camping De Binnenvaart aan het juiste adres. De camping ligt namelijk op 1 km afstand van het paardenroutenetwerk en beschikt over een kleine paddock waar u tijdelijk uw paard kunt stallen. Geniet van een heerlijke gezinsvakantie op onze camping in Belgisch Limburg, u houdt er gegarandeerd unieke ervaringen aan over!"
Adres: Binnenvaartstraat 49, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 0032 (0)11 52.67.20
Stad: Houthalen
Route: Binnenvaartstraat 49
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: Camping De Binnenvaart prijzen, Camping De Binnenvaart zoover, Camping Binnenvaart Extrema Outdoor, Camping Binnenvaart te koop, Camping Molenheide, Camping Limburg, Camping Maaskant, Camping Kikmolen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Plas Kelchterhoef De Plas Kelchterhoef 520 meter Je kunt er fantastische wandelingen doen zeer zeer mooi alleen spijtig dat je door Co...
Gills and scales Gills and scales 1 km visvakanties aan unieke karperwaters
Gills & scales UK Gills & scales UK 2 km Carp fishing holidays on our own pay-lakes in Belgium and Holland
BOSTHON Sport BOSTHON Sport 3 km Dakkoffer gehuurd. Vriendelijke bediening, goed geplaatst met de nodige uitleg en rui...
Vakantie-hengelhoef Vakantie-hengelhoef 3 km Voel je thuis Weg van huis
Draaiwerken Rayen Kenny Draaiwerken Rayen Kenny 4 km Herstellen biljartkeus(pommeransen,beentjes,...) Accessoires (krijt, opbergzakken, Ru...
Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Oostappen Vakantiepark Hengelhoef 4 km We kwamen aan in de Konik mobilehome en moesten eerst schoonmaken want alles plakte e...
Oostappen Vakantiepark Hengelhoef Oostappen Vakantiepark Hengelhoef 4 km We kwamen aan in de Konik mobilehome en moesten eerst schoonmaken want alles plakte e...
Garrett Metal Detectors Belgium Garrett Metal Detectors Belgium 5 km Klopt inderdaad! Weet ook niet hoe deze review hier gekomen is. Mijn excuses hiervoor...
start-box.be start-box.be 5 km Alles over het nieuwelingen, junioren en dames veldrijden - http://www.start-box.be
De Muntzoeker: Metaaldetectoren-Détecteurs de Métaux De Muntzoeker: Metaaldetectoren-Détecteurs d... 5 km Supper detector gekocht was erg gezellig en leerzaam om met je te praten! Bedankt fra...
Camping Molenheide Camping Molenheide 5 km Net terug van midweek op Molenheide in bungalow relaxis. Huisje is super mooi erg hoo...
Recensies
Wij hebben met z'n zessen een mid-week verbleven op Camping De Binnenvaart. We werden vriendelijk onthaald door de uitbaatster die ons alle uitleg gaf en ons meteen ook uitnodigde voor het optreden die avond. We waren meer als een uur te vroeg om in te checken, maar dit was geen enkel probleem. De chalet zelf was gezellig, wat je verwacht van een camping en voorzien van frigo/diepvries, koffiemachine,... Een gezellig terras met stoelen en parasol. We hadden een probleem met ons water, dat werd niet warm, maar de uitbaatster was zo vriendelijk om voor onze familie een saldo te uploaden van €70,- om ons in het sanitair gebouw te gaan wassen. We hebben een zeer fijne vakantie gehad op deze camping, gezellig vast clienteel ook wat daar verbleef. Als ik dan toch iets moet opmerken is dat het vergeven was van de wespen, na dag 1 hadden we opgemerkt dat er vlak naast onze chalet een nest was. Dit hebben we gemeld en ging naar gekeken worden. Verder een leuk domein met speeltuin voor de kinderen en gezellig terras aan de kantine. Vakantie geslaagd! 1 ding wat ik graag nog wil vermelden, de uitbaters van Wilhelm Tell waren niet zo vriendelijk. Toen mijn moeder belde om inlichtingen ivm het zwembad, wat gratis is voor campinggasten van De Binnenvaart, werd de telefoon zonder schaamte gewoon neergesmeten. Eigenlijk een beetje jammer voor de vriendelijke dame van De Binnenvaart, want zij krijgt hierdoor helaas ook slechte commentaren.
Waar begin ik… De prijzen zijn duur, daar kies je dan ook voor maar dan nog betalen voor die douches… En dan kan je ook niet op je gemakje douchen omdat ja je wilt niet 25 euro aan douche water spenderen! Mijn tip ze zullen er misschien niet zo blij mee zijn om dit te horen, maar maak het dan goedkoper hahaha was jezelf onder de lavabo of ga met meerdere onder 1 douche. Zij maken gek veel winst als je even denkt want je betaald al gewoon super veel om een tent daar te zetten op een veld maar oke daar kies je voor maar dan die douches hahahaha. Maar dan… Wij hadden nog nooit kennis gemaakt met dit soort douche systeem, en we begrepen de geschreven uitleg niet helemaal het is ook gewoon heel vaag sorry mensen van die camping. Maar oke dus mijn vriendin ging vroegen aan een mevrouw voor meer duiding over de douches en de mevrouw aan de balie deed alsof ze de domste vraag ooit stelde beetje passief agressief dus. Dus qua vriendelijkheid was het nu ook niet wauw en sorry voor het personeel want ik weet dat iedereen slechte dagen kan hebben maar alsjeblieft zeg. De laatste dag deed de mevrouw wel vriendelijk natuurlijk want ja dan wilt ze dat je terugkomt wat natuurlijk niet gaat gebeuren. Oke volgende punt wat ook echt wel even schrikken was. De avondklok… Jaja dat heb je goed gehoord. Je kan in de nacht gewoon niet weggaan want de hekken sluiten… Ze hebben de reden gegeven dat dit is zodat de kinderen niet wegrennen maar als dit echt zo is kan je even goed die kaart die 50 euro kost gebruiken als mannier om toegang te krijgen voor de camping in de nacht. Conclusie: ellende! Zo een mooie plek maar zo een teleurstellende ervaring dit. Camping de binnenvaart, geld is niet alles.
Prachtige camping. Vriendelijk personeel. Modern en heel proper sanitair. Ruime staanplaatsen. Veel zonnepanelen op de camping. Sommige vinden die storend, wij hadden er geen last van. Het is een redelijke dure camping maar al de campings in de buurt zijn redelijk duur. Er wordt gewerkt met een kaart om overal binnen te raken en warm water te nemen. Er wordt 25 euro waarborg gevraagd voor de kaart. Er wordt automatisch 25 euro opgezet. Bij het afgeven van de kaart krijg je de waarborg terug en het resterende bedrag. Er is een cafetaria op de camping waar ze lekkere dingen serveren. We komen zeker nog eens terug.
Heel dure camping voor fietsreiziger. Er wordt evenveel gerekend voor een fietser met tentje als voor een caravan of mobilhome. Heeft mij €21,5 gekost omdat ik kon aantonen dat ik een ACSI kaart had. Anders was het €27.50!!!Service: 3/5
Hebben een chalet gehuurd voor 4 personen zeer slechte hygiene. We vonden dode insecten en haren en voorwerpen onder het bed terug. En langs het bed. De glazen in de kast waren zeer vuil. Ook het onthaal was niet om naar huis te schrijven.
Prima camping voor kort en lang verblijf met vriendelijk en behulpzaam personeel. Prachtige omgeving, fiets en wandelparadijs direct aan de camping. Zeker aan te raden.Service: 5/5
Prachtige omgeving om fijn te wandelen met hondjes gezellige kantine en terras waar honden welkom zijn met vriendelijke bediening.
Gezellig plaats met vriendelijke bediening in een rustieke chalet en mooie omgeving om te wandelen
Wij hebben hier overnacht tijdens het weekend van Extrema festival. Van vrijdag tot en met maandag. Jammergenoeg zijn we erg teleurgesteld in de aanpak van de uitbaters. We boekten en betaalden van tevoren een camper staanplaats. De prijs hiervoor was 93 eur. Eenmaal aangekomen moesten we plots nog een extra 30 eur betalen voor we mochten binnen rijden. De volgende dag spraken we af met een vriendin die maar 1 dag naar het festival ging en even binnen wou om dan samen met ons te vertrekken naar het festival. Zij zou 46 eur moeten betalen. Om pakweg 45 minuten op de camping te zijn? De uitbaatster of receptioniste van dienst was voor geen rede vatbaar en zeer aanvallend en onvriendelijk. Blijkbaar is het festival een goede gelegenheid om extra geld binnen te halen. Heel jammer, want klanten zijn klanten... Extra toeslagen aanrekenen en daarbij de onsympathieke aanpak zijn echt niet ok, een lesje klantvriendelijkheid zou niet mis zijn! Dan... Om warm water te gebruiken moet je een kaartje hebben. Voor het kaartje betaal je een waarborg van 25eur en nog eens 25eur krediet... Restbedrag krijg je terug maar dan nog! Al veel campings bezocht en nooit zoiets meegemaakt! Enkel de deur openen van de douche cabine kost al 50 cent... In de cabine bevinden zich een wc, lavabo en 2 douchekoppen van zeer matige kwaliteit. De positie van douchekoppen maakt dat alles helemaal nat wordt, echt alles... niet handig. Na het douchen moet je zeker je kaartje uithalen of er blijft gewoon geld afgaan??? Zelfs als de kraan uit staat!! Je moet dan zogezegd enkel warm water betalen maar dat klopt dan duidelijk niet want geen water kost ook geld? Ookal beweren de uitbaters dat enkel verbruikt warm water geld kost... Ik stond me rustig af te drogen, kraan uit, kaartje nog in de gleuf, teller aan het aftellen Rotsysteem! Winstbejag lijkt hier het motto. Hygiëne kan zeker ook beter! Verder lijkt de camping sterk verouderd en de omheining met schuine prikkeldraad bovenaan oogt enorm ongezellig. Kortom, voor ons was dit zeker de slechtste camping met de meest onvriendelijke service ooit. Ons zie je hier alvast zeker niet meer terug! De mentaliteit van de uitbaters past niet bij de sfeer die een camping uitstraalt of zou moeten uitstralen.
We hebben vijf dagen op deze camping gekampeerd. Vanwege andere afspraken moesten we daarna weer verder. Anders waren we zeker gebleven. De plekken op de camping zijn meer dan royaal. Het sanitair zag er heel erg modern en keurig verzorgd uit. Het pasjes-systeem werkt prima. Het terras bij de receptie was gezellig en het uitzicht was er prachtig. De camping ligt middenin een uitgestrekt natuurgebied, met daarin kilometerslange fietspaden. Voor wie de omgeving nog verder wil verkennen: Hasselt en vooral Diest zijn prachtige steden. Kortom: camping De Binnenvaart: een camping om terug te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid