facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperplaats De Lido

Camperplaats De Lido
Adres: Lidostraat 171, 3970 Leopoldsburg, België
Telefoonnummer: 0473 53 11 14
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Leopoldsburg
Route: Lidostraat
Huisnummer: 171
Postcode: 3970


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Bedankt Dirk en Petra voor de goede ontvangst, voelden ons direkt thuis. Mooie, gezellige en nette camperplaats. Komen zeker terug.
Mooie camperplaats! Ontvangen door Dirk die je snel wegwijs maakt. Met een beetje mazzel en als je geen stroom nodig hebt mag je heerlijk rustig op het eiland aan de overkant van de vijver staan.nnIn het bijbehorende restaurant heerlijke pizza’s uit de houtoven van Dirk. Wij hebben genoten!
Een schitterende camperplaats met een geheel nieuw uiterlijk, dan 9 jaar geleden. Je word gastvrij ontvangen door de eigenaars en alles is keurig netjes. De mogelijk om op gras te staan is er ook of grind, de keuze is reuze. Met grappige details als je er oog voor hebt, tip loop een rondje om de vijver. Vissen behoort tot de mogelijkheden voor de deur van je camper. Er is een restaurant bij, helaas wij zijn er op maandag en dan is hij gesloten. Maar we komen zeker terug.
Vakantie in eigen omgeving kan ook leuk zijn...een leuke camperplek in ontwikkeling voor zij die er met de mobilhome erop uittrekken...een tof en gezellige eetcafé, met een creatieve inrichting voor de wandelaars of fietsers, tof terras...met een paar vijvers en een kanaal vlakbij...vriendelijke uitbaters...een verrassende ontdekking...
2 heerlijke rustige overnachtingen aan 2 prachtige vijvers. Petra en Dirk verwennen je! Je kunt er heerlijke pizza's en pastagerechten eten. Ook vele mogelijkheden om fietsroetes af te malen die Dirk je goed kan bekomentariëren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid