facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camperplaats Bielieje

Camperplaats Bielieje
Adres: Kasteelstraat 40, 3670 Oudsbergen, België
Telefoonnummer: 0477 86 46 03
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Oudsbergen
Route: Kasteelstraat
Huisnummer: 40
Postcode: 3670


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Top plek hete douche zelf handdoeken. Helemaal niet nodig maar alles goed verzorgd. Je kunt binnen afwassen fietsen opladen en voor 22 euro met stroomnHertjes en paarden .mooie plaats komen zeker weer terug.
Heerlijke camperplaats, hier twee nachten gestaan.nHartelijke eigenaren, prima sanitair waar zelfs handdoeken klaar lagen.nHeerlijke uitvalsbasis voor mooie fietstochten! En kleinkinderen die op bezoek kwamen.
Wat een rust. Vanaf de straat ga je een smalle weg in en na ongeveer 200 meter is de camperplek. Je hebt uitzicht over de hertenwei en een akker. Vriendelijke beheerders, die je graag alles uitleggen.
Super plekje, met 6 camperplaatsen. Van alle gemakken die je zo nodig hebt voorzien. Restaurant aan de overkant van weg en lekker wandelen in de Kempen. De hertjes en het paardje komen bij je op bezoek.
Knusse kamperplaats met 6 plekken, waarvan 2 op een verharde ondergrond.nVriendelijk onvangst van de eigenaresse. Schoon sanitair en badkamer met ligbad, waar je ook kan douchen.nOok een gevulde koelkast, waar je drankjes uit kan pakken tegen betaling. Er is ook een serre waar je gebruik van mag maken.nFiets-en wandelmogelijkheden in de omgeving. Patatzaak op 1 minuut lopen.nVoor boodschappen kan je het best even de fiets pakken.nHet is fijn wakker worden als je die hertenkopjes ziet, want de CP is naarst een hertenkampvan de eigenaresse.nKortom een fijne plek om een paar dagen te staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid