facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camp4fun

Camp4fun

Info

Heb je al vakantieplannen voor 2020? Verkies je een vakantie aan zee of in de bergen, een weekend pretpark, een trip naar een sportwedstrijd of sport je liever zelf? Reserveer dan je camper en geniet van alle vrijheid wat betreft uw reis en route!

Adres: Kadijk 25, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: +32477206649
Stad: Overpelt
Route: Kadijk 25
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: Camper huren Lommel, Mobilhome huren Grobbendonk, Mobilhome huren Lier, Mobilhome met airco huren, Mobilhome dealers, Motorhomes, Yoepie Camperverhuur, Mobilhome huren Eeklo
Recensies
Zeer positieve ervaring. Wendy en Joris zijn zeer vriendelijke en correcte mensen. Zijn altijd bereikbeer en behulpzaam indien er problemen zouden zijn. In de nette, recente camper hebben we met ons gezin fijne dagen beleefd. Zonder enige twijfel, voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank voor deze ervaring.
Heerlijk een paar dagen weggeweest met een camper van Camp4fun. Was de eerste keer voor mij, maar een geweldige ervaring. Een mooie, complete camper van alle gemakken voorzien. Zeker voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid