facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CamiKado

CamiKado

Info

CamiKado wil persoonlijke cadeautjes aanbieden via bedrukking op textiel, een unieke sticker of een mooi geboortecadeau.



"CamiKado wil persoonlijke cadeautjes aanbieden via bedrukking op textiel, een unieke sticker of een mooi geboortecadeau.Ook help ik graag met de uitwerking van bedankjes voor geboorte, communie, vormsel, trouw, ...Een aantal standaard producten kunnen jullie vinden op de website, maar voor andere leuke ideetjes kan je ook bij mij terecht! Samen met jullie bekijk ik je idee en gaan we samen op zoek naar een leuk ontwerp om het zo uniek mogelijk te maken.Aarzel zeker niet om contact op te nemen via [email protected] om zo samen de mogelijkheden te bespreken.Lieve groetjes, Eline"
Adres: Gerhees, 3945 Oostham, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0488894599
Stad: Oostham
Route: Gerhees
Postcode: 3945


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Larelle Larelle 2 km Welkom op de Facebook - pagina van Larelle Homeparty's. Surf ook eens naar www.larell...
Recensies
Prachtige cadeau's om te geven bij een geboorte! Zelf al verschillende bestellingen gedaan en ook al zelf cadeautjes ontvangen van CamiKado en altijd supertevreden met het resultaat. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid