facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cameo - de hipste bioscoop van het land

Cameo - de hipste bioscoop van het land

Info

De enige cinema in Sint-Truiden

Geschiedenis

De Cameo opende op zondag 27 oktober officiëel terug de deuren in Sint-Truiden. Voortaan kan je er terecht voor de laatste kaskrakers in een gezellig kader èn technologische hoogstaande zaal met digitaal beeld en geluid. Geniet intussen van een drankje of probeer onze heerlijke popcorn. Reserveren van tickets is momenteel nog niet mogelijk. Tickets zijn te krijgen voor aanvang van iedere voorstelling.
Meer informatie en het volledige programma vind je steeds op http://www.cameo.be

Adres: Naamsevest 45, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 011 68 32 65
Stad: Sint-Truiden
Route: Naamsevest 45
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: cinema landen, cinema borgloon, cinema limburg, programma cameo sint truiden, zebra cinema, cinema roxy sint truiden, bioscoop tienen, cinema camion
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cinema Cameo Cinema Cameo 20 meter Gezellige cinema, beenruimte, comfortabele zetels,... heel anders dan de grote ketens...
De Bòddelkèèr De Bòddelkèèr 318 meter Je kunt terugblikken tot 2009 met foto's en video's en je zit op de eerste rij om te ...
Vapers bvba Vapers bvba 2 km Top bediening en zeer correcte winkel! Helpt je waar nodig en geeft uitleg hoe het mo...
SimShoot SimShoot 7 km
Recensies
Bioscoop Cameo is een kleinere maar gezellige en aangename cinema in St. Truiden. De inkomtickets zijn goedkoper dan bij de grotere ketens. Het filmaanbod is bijna vergelijkbaar. Je kunt tickets via hun website aankopen en aan de fysieke kassa. Daar loopt het enigzins fout. De kassa inclusief verkoop van snacks en frisdrank is slechts bemand door 1 medewerker. Wanneer er veel volk opdaagt met web- en fysieke tickets en daar boven op nog frisdranken en snacks kopen dan is het eerder chaotisch om binnen te raken. Onder de klanten zijn er dan ook nog "voorbijstekers" wat het goed gevoel helemaal om zeep maakt. Maar eens binnen en kunnen kijken naar een kaskraker zoals Zillion maakt dat het leed vlug vergeten is.
Fijn dat er terug een cinema is in Sint Truiden. Een old school cinema in een nieuw jasje. Je hebt er alles wat je moet hebben en het is nog betaalbaar ook. Niet onbelangrijk in deze tijd. Wij hebben alleszins een leuke ervaring gehad. Geen pauze tijdens de film. Is voor ons een plus. Vriendelijke bediening. De stoelen zijn ok. Wil je een leuke plaats, zorg dat je op tijd bent. Veel plezier. :
Het is altijd leuk om hier naar de bioscoop te gaan. Lekker kleinschalig, goed beeld en geluid. Wij hebben gisteren De gelaarsde kat 2 gekeken.
Top top top! Gezellige en aangename bioscoop! Het is trouwens ook geen supermarkt waar het de bedoeling is om je vol te proppen met "lawaaierige" snacks en de rest van de bezoekers te storen tijdens de film.
Dit is hoe cinema hoort te zijn. 1 zaal met verschillende films op een dag. Heel tof personeel en vaak ook leuke acties. Dit is niet zomaar een bioscoop maar een beleving.
Vriendelijkheid is een werkpuntje Film start niet op tijd zoals voorzien. Geen organisatie ivm reservaties e.d
Zeer mooie cinema met super geluid en mooi beeld.Altijd tevreden na het zoveelste bezoek
Leuke kleine cinema. 1 zaal. Tarief 7 euro. Ook drank en versnaperingen
Leuke zaal zoals vóór de tijd van Kinepolis. Proper en verzorgd.
Geweldige cinema, vriendelijk personeel. Aanrader +++++10
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid