facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cambridge Weight Plan 1Ranst

Cambridge Weight Plan 1Ranst

Info

Afslanken is niet makkelijk, bij Cambridge Weight Plan Ranst krijg je een aangepast voedingspatroon en staan we je bij met raad en daad.

Geschiedenis

Of je nu enkele kilo's te veel weegt of veel meer, afvallen is niet makkelijk.
Daarom ontwikkelde de University of Cambridge een heel voedingsplan het "Cambridge Weight Plan" een volledig voedingspatroon dat afstand doet van het proteïne dieet.
Door een dieet van volledige maaltijdvervangers te combineren met een nieuw eetpatroon leer je opnieuw wat gezond en lekker eten is, terwijl je ook de kilo's achter je laat.
Gedurende de hele periode staan we je bij met advies, stellen we een nieuw voedingspatroon op en natuurlijk wegen en meten we je op regelmatige basis.
Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt blijf je nog even onder onze vleugels zodat we mee kunnen waken over je nieuw gewicht en ervoor zorgen dat je niet in oude "slechte" gewoontes hervalt.

Adres: Kievitlaan 12 2520 Ranst, 2520 Ranst
Telefoonnummer: 0495228364
Stad: Ranst
Route: Kievitlaan 12 2520 Ranst
Postcode: 2520


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salutem Salutem 0 meter Zeer zachte en kalme dame die mijn voetjes fijn heeft behandeld. Dank u wel Cathy . G...
MTC MTC 521 meter Je wordt er steeds vriendelijk ontvangen en op een professionele manier geholpen !!
Fit loves Food Fit loves Food 3 km Dynamisch en behulpzaam team.
Voor altijd in balans Voor altijd in balans 4 km Mijn specialiteit is afslanken. Samen met jou ga ik op weg om jouw doelen te realiser...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid