facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Calypso

Calypso

Info

Wie zoekt kent Calypso niet, Wie Calypso kent zoekt niet!

Geschiedenis

Onze mosselen dat is de specialiteit maar natuurlijk ook onze seizoens suggesties of iets van de uitgebreide menukaart is zeker voor ieder wat wils.

Woensdag en donderdag zijn wij gesloten.
Tijdens de herfst en winter maanden open van 11.30 uur tot 21.00 uur.
Tijdens de lente en zomer maanden open van 11.30 uur tot 22.00 uur.

Adres: Molsekiezel 110 , Lommel 3920, BE
Telefoonnummer: 011 55 47 13
eb.lemmol-ospylac@ofni
Stad: Lommel
Route: Molsekiezel 110
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: calypso godin, calypso boot, calypso betekenis, calypso mythologie, calypso wiki, calypso cousteau, calypso schip, calypso ship
Recensies
Aanrader, vriendelijke en snelle bediening. Wat je op je bord krijgt is top .
Vriendelijk begonnen, maar na lang wachten en een korte vraag waar ons eten bleef was het toch wat minder. Met een "dan moet je maar ergens anders gaan eten, bij de MC Donalds moet je niet wachten" als spijtig hoogtepunt. Ons eten toch nog gekregen, niet slecht, maar aan de dure kant voor wat het is. Jammer, na de recensies hadden we anders verwacht.
Zeer lekkere mosselen. Alleen viel de prijs wat tegen. €20 voor de mosselen voor de friet moest er bij betaald worden net als voor de mosselsaus en de mayonaise........
Super lekker eten! Allemaal zeer vers. Vriendelijke bediening. En echt gezellig om hier te zitten. Mooi terras. Je voelt de familiale sfeer! Echt een aanrader!!
Heel lekkere mosselen. Keuze uit verschillende bereidingswijzen. Ook een heel uitgebreide menukaart en verschillende suggesties. De handgesnede verse frietjes zijn fantastisch. Aanrader!
Het eten was niet slecht maar ook niet super lekker. De inrichting is nogal kaal en niet zeer gezellig maar er werkt zeer vriendelijk personeel.
Als je bij Center parks bent en je wilt wat goedkoper en kwaliteit hebben om te gaan eten is deze zaak een aanrader. Zeer lekker en vriendelijk bediening.
Lekker gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Place to be voor mosselen. Niet duur.
Super lekkere mosselen met verse frieten gegeten . Niet duur. Een echt aanrader
Heerlijk eten. Niet alleen de mosseltjes maar ook andere gerechten zijn één aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid