facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Calumet Photographic

Calumet Photographic

Info

Calumet Antwerpen is de studio specialist en dealer van o.a. Canon, Nikon, Apple, Eizo, Lacie, Freecom, Wacom,Manfrotto, Lowepro, Profoto, Bowens, Mamiya en Hasselblad. De beste en meest informatieve workshops vindt je op www.calumetworkshops.nl



"Met een eigen winkel in Antwerpen komt CameraNU tegemoet aan de behoefte van fotografen en filmmakers uit België. Het team van specialisten geeft je persoonlijk en professioneel advies op maat en kijkt naar jouw specifieke doel om zo de beste bij jou passende camera, lens of accessoire aan te kunnen bieden. CameraNU helpt jou verder om die ene foto of film waar je over droomt werkelijkheid te maken. Je test en vergelijkt camera's, objectieven en accessoires onder het genot van een kop koffie."
Adres: Graaf van Egmontstraat 35/A , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 216 27 61
Stad: Antwerpen
Route: Graaf van Egmontstraat 35/A
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 09:00-12:30
Maandag: 13:00-17:30
Dinsdag: 09:00-12:30
Dinsdag: 13:00-17:30
Woensdag: 09:00-12:30
Woensdag: 13:00-17:30
Donderdag: 09:00-12:30


op zoek naar gerelateerd: calumet amsterdam, calumet rotterdam parkeren, calumet photographic rotterdam, calumet workshops, calumet occasions, calumet openingstijden, calumet verhuur, groothandel fotoapparatuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fotografie Segers Fotografie Segers 234 meter
Foto Schelfhout Foto Schelfhout 535 meter Beste plek in Antwepen om mijn filmrollen te laten ontwikkelen!
Grobet Foto Grobet Foto 1 km Heerlijk, een winkel waar de kennis groot is, het advies eerlijk en verfrissend en er...
Alpha High End Alpha High End 2 km Geweldige ervaring met deze winkel. Mooi materiaal gekocht, zeer vriendelijke eigenaa...
Inlijstingen Singidunum Inlijstingen Singidunum 3 km Wij lieten onlangs een werk inkaderen door Singidunum en zijn enorm tevreden! Er is e...
Kamera Express Kamera Express 4 km Supervriendelijk geholpen, alles heel duidelijk uitgelegd en overlopen. Mopjes kunnen...
TTK Turnhout TTK Turnhout 39 km Gezellige mensen en goede opleiding voor onze puppy.
Klim T vzw - vroeger Technico Klim T vzw - vroeger Technico 40 km Fijn klimmen met het ganse gezin!
Boxing Team Turnhout Boxing Team Turnhout 40 km Is een super club
Recensies
Dji Mini 3 Pro gekocht via CameraNu. Ik heb enorm veel prijzen vergeleken maar dit was niet het voornaamste. Ik zocht een online winkel met een uitgebreid assortiment en de zekerheid van een goede service. Voor de aankoop een vraag gesteld aan de klantendienst en kreeg heel snel antwoord. De drone heb ik dan besteld en deze werd netjes na 1 dag geleverd. Astemblieft!! De DJI Mini 3 Pro is een absolute aanrader. Ik heb het fly more pakket voor de extra accu’s mee besteld. Een aanrader is ook het Dji care pakket. Zo is je drone verzekerd en kan je zonder zorgen vliegen. Het is aanvankelijk wat zoeken om de juiste shots te schieten met de drone maar dit hoort deels bij de fun van het toestel leren kennen. Omdat ik zo tevreden ben van het resultaat, heb ik bij CameraNu een extra setje Freewel lenzen besteld voor de camera. En de dag nadien lag de bestelling netjes in de bus. DJI drone is een absolute aanrader net als bestellen bij CameraNu!
Ik werd in deze zaak geholpen door een vriendelijke juffrouw die mij mijn bestelling na even achterin in het magazijn te hebben gekeken onmiddellijk overhandigde. Het ging slechts om een batterij voor een camera, dus veel valt daar niet over te zeggen. Misschien dat cameranu het goedkoopst was van de online zaken die ik raadpleegde? Ook voor kleinigheden is het prettig wanneer je goed wordt onthaald en bediend, en dat was bij cameranu in Antwerpen zeker het geval.
Had een camera besteld online was perongeluk 2x het bedrag afgegaan heb naar cameranu gebeld en de dame Had het meteen ook opgemerkt dat het idd 2x was betaald ze hebben paar dagen erna het bedrag terug gestort en mijn bestelling was de volgende dag al geleverd top service moet ik zeggen meer moet da nie zijn !!
Gemakkelijke en duidelijke website. Voldoende informatie over de producten en gemakkelijk om favorieten aan te duiden en alles te bestellen. Ik heb de Godox AD400 Pro, Octa Softbox 120cm, Lampstatief en extra batterij voor de AD400. Zeer snelle levering. In de namiddag de producten besteld en de volgende dag werd alles geleverd. Alles was zeer goed verpakt ook. Intussen de studiolamp gebruikt en ik ben er zeer tevreden van.
Ik kocht een 2de hans Nikkor lens. De verzending bij hen verliep snel. Maar, PostNL maakte een grote fout, volgens track&trace was het pakket bezorgd woensdag 7 juni 21:49, maar niets was minder waar. 24u later nog niets te zien. Ik verwittigde Cameranu en kreeg snel antwoord van hen, waarvoor dank. PostNL liet niets van zich horen na mijn klacht. 36u nadien vrijdag 9 nog steeds niets, maar om 10u moesten wij weg, waarna wij 4 dagen niet thuis waren, en bij thuiskomst maandag om 21u lag het pakje met de lens gewoon op een stoel. Hoe lang? De bezorger deed geen enkele poging om het pakket ergens te leggen beschut tegen mogelijke regen plaats genoeg bij ons. Track&Trace toonde nog steeds als leveringsdatum die originele foute datum en uur. Ik stuur dit verhaal door naar Cameranu, en weerom erg snel antwoord dat dit idd niet kan, en dat ze het verder opnemen met PostNL, perfect. Cameranu denkt aan zijn klanten. PostNL, dat duidelijk zijn eigen regels terzake niet volgde, is wat anders.
Ik wou een totaal nieuw product kopen dat ik veel winkels nog niet beschikbaar was. Bij Cameranu was het er wel al en de dag nadien geleverd. Mooie opvolging ook ivm mijn foutief ingegeven btw-nummer. Top.
Geweldige ervaring! Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij CameraNU. De website is gebruiksvriendelijk, de klantenservice is uitstekend en de prijzen zijn zeer correct. Levertijd boven mijn verwachtingen. Een aanrader!
Deze namiddag bij Cameranu Antwerpen geweest. Zoals steeds een positieve ervaring. Aangename mensen die met hun professionele kennis echt een meerwaarde betekenen voor mij. Een echte vertrouwensrelatie die mij vooruit brengt in het aanschaffen van materiaal en bovendien ook after sale een bijzonder goede service levert. Ik kan het iedereen aanraden! Thanks Piet, je weet waarover je praat en doet wat nodig is.
Fantastische service. Verkeerde model besteld en bij retour binnen de 30minuten geholpen.
de winkel straalt vakmanschap uit, heeft een heel groot aanbod en ook in de fysieke winkel werd ik heel goed geholpen. Zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid