facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Calessa sa

Adres: 1000 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +3225111560
Stad: Brussels
Postcode: 1000


Recensies
Kleine gerechten, op zich wel lekker, maar niet genoeg als maaltijd. Ik maakte de opmerking en ze zei dat je dit als voorgerecht moet zien. Bij een slaatje geen brood bij. Balletjes in tomatensaus waren maar 2 stuks. Je hebt daar dus niet mee gegeten. De frieten was ze vergeten. Ze vroeg wel om de rekening te mogen brengen. Ze bood geen excuses aan omdat ze de frieten vergeten was. Dan bracht ze nadien frieten, als de rest van het eten al op was. Ze wou niks van de prijs af doen, we kregen enkel een drankje ter compensatie. Koele bediening en niet vriendelijk. We gaan dus nooit meer terug en raden ook aan om er weg te blijven.
Vertaald door Google Ik was hier, ik koos een plaats en ze zeiden niets. Na een consumptie gaven ze me meteen een rekening, met veel mensen die daar al lang blijven. Ik zeg dat het niet beleefd was, ze gaan verder. Origineel I was here, i choose a place and they didnt say nothing. After a consumation, immediatly, they gave to me a bill, with a lot of people stay there from a long time. I say wasn't polite, they continue.... i leaved the place when i liked with a without educaton of guys worked here.
Vertaald door Google Grote wachttijd - 30 minuten voor een kopje koffie. . Origineel Grande attente - 30mn pour un café..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid