facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caibo Chapewerken

Caibo Chapewerken

Info

Dekvloer, chape, chapewerken, ondervloer... Dit zijn een flink aantal namen voor de cementlaag die de ondergrond vormt van de eigenlijke vloerafwerking.

Geschiedenis

Chapewerken Caibo gelegen te Lennik, Vlaams Brabant is in 2000 opgericht door de heer Geeurickx Gerd en is uitgegroeid tot een succesvol chapebedrijf dat gespecialiseerd is in allerhande dekvloeren, vloerisolaties en hellingschapes. U kan bij ons terecht voor het leveren en leggen van traditionele chape, thermische isolatie en polyurethaanschuim en EPS. Akoestische isolatie en sneldrogende chape voor zowel particuliere woningen als grotere bouwprojecten behoren tot onze projecten.

Caibo chapewerken heeft heel wat troeven tov collega's want als familiebedrijf staat u steeds in direct contact met één van de twee zaakvoerders. Dit zowel voor de offerte als het plaatsen van de chape. Ook in de wereld van chapewerken zijn heel wat verschillen in afwerking en kwaliteit wat uiteraard verschillen in prijs met zich meebrengt. Als familiebedrijf dat voornamelijk in de streek werkt, mag elke klant het allerbeste verwachten van de zaakvoerder en het geschoolde personeel. Vakmanschap is nodig want een vloer terug moeten uitbreken is nog veel duurder!

Bel of mail daarom nu voor een vrijblijvende offerte van Caibo Chapewerken en maak kennis met onze referenties en vakmanschap.

Adres: Saffelgaarde 6, 1750 Sint-Kwintens-Lennik, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 309 67 30
Stad: Sint-Kwintens-Lennik
Route: Saffelgaarde 6
Postcode: 1750


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De WIJNS De WIJNS 1 km ZOEK JE EEN OPLOSSING VOOR JE EVENT OF VOOR JE TUINFEEST?
Recensies
Zeer onvriendelijke tot aggressive persoon. Van mij uit verdienen ze deze review zeker. Het zal wel nooit hun schuld zijn en steken alles op de klant waar ze werken moeten uitvoeren.
Goeie en snelle service!
Caibo is een aanrader! Uitstekende service. Flexible in hun planning. Hebben hun planning aan onze aangepast. Vriendelijk, zowel voor het maken van een afspraak als de mannen die de chapewerken komen uitvoeren. Prachtig werk geleverd. TOP!
Caibo heeft prachtig werk geleverd . Zowel voor onze zaak als voor onze Prive zeer tevreden. Als we ooit nog eens bouwen dan komen we zeker terug bij jullie!
We zijn uiterst tevreden! Vriendelijk en duidelijke uitleg en het werk was zeer proper uitgevoerd. We kunnen Caibo alleen maar aanraden!
Perfect! Open en vriendelijk overleg en piek fijn uitgevoerd werk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid