facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caffenation Specialty Coffee Roastery and Bar

Caffenation Specialty Coffee Roastery and Bar
Adres: Lamorinierestraat 161, 2018 Antwerpen, België
Telefoonnummer: 03 501 22 92
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Antwerpen
Route: Lamorinierestraat
Huisnummer: 161
Postcode: 2018


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 10:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caffenation Caffenation 1 km Lekkere koffie. Niet echt rustig maar ok. Wel jammer dat je alles zelf moet halen. Ee...
Charlie's Charlie's 2 km Al vaker bij Charlie's geweest. Vooral voor ontbijt de voorbije jaren. Recentelijk oo...
Tinsel Tinsel 3 km Met veel zin gingen 3 vriendinnen en ik op een zondag lunchen bij Tinsel. We moesten ...
Recensies
Beste koffiebar vant stad! Niets op aan te merken. Beste koffie, zowel de filter als de cappuccino. Ook beste koffiekoeken die ik ooit heb gegeten, wat ik niet direct had verwacht in een koffiebar. Je zit er op je gemak in een mooie locatie. Ook enorm fan van de andere vestigingen :
Vanaf dat je hier binnenkomt een oase van rust met een gezonde bedrijvigheid. Vriendelijke service en prima koffie. Over eten heb geen beoordeling wegens geen gebruik. Caffénation is gelegen in het PAKT Groen kwartier Grens Antwerpen en Berchem. Gratis internet.
Toplocatie midden in het groen kwartier. De koffies zijn goed bereid en met veel aandacht voor presentatie. Ook de koffiekoeken zijn een aanrader. Het enigste minpunt is dat de koffie redelijk prijzig is, niet alleen de bonen gemiddeld 11€/250 gram maar ook de koffiebereidingen ter plaatse.
De grote koffie van 3.2€ heeft een bijzondere smaak voor echte liefhebbers, de warme choco smaakvol en de verse gember van wel 4.0 is wel een kleine thermoskan met verse gember en limoen
Ben best wel een Caffènation fan. Mijn voorliefde is hier zelfs begonnen, maar jammer genoeg worden ze stilaan wat geplaagd door hun eigen succes op deze vestiging, lijkt me. Recent vaak toegekomen, geen zitplaats. En dat is wel jammer, want daar sta je met je bestelling + je komt net voor hen tot hier wat verder van het stadscentrum. Filterkoffie uit tassen is intussen een papieren beker. Maar hun koffie’s blijven wel top! Zeker de moeite waar hier dan eerder on the go of in een van hun andere vestigingen met wel wat meer kans op een zitplaats.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid