facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caffé Lungo

Caffé Lungo
Adres: ringlaan 34, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: 056440982
Stad: Kortrijk
Route: ringlaan 34
Postcode: 8500


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:30
Zaterdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Caffè Lungo kuurne, Cafe lungo, Intermezzo Kuurne, Restaurant Ring Shopping Kuurne, Intermezzo Kortrijk, Kono Kuurne, Restaurant Shopping Center, Brasserie Kuurne
Recensies
Niet te doen. Terwijl ik me houd aan de corona-regels wachten om mij naar mijn plaats te begeleiden word ik door vele anderen voorbijgestoken met als gevolg... geen plaats meer voor deze brave burger. Spijtig! Geen goeie reclame, voel me hier een nummer i.p.v. klant.
De nacho's zijn een aanrader, deze waren heel lekker, warm en mooi afgewerkt! Ook de aperitief maison viel in de smaak. Service was oke.
Meer dan een uur moeten wachten. Personeel niet vriendelijk. Zeer prijzig 23 euro voor 8 scampi's met frieten. Houden zich niet aan de Corona regels : tafels worden niet ontsmet na gebruik, stoelen worden aan andere tafels gezet zonder te ontsmetten, dienster liep gans de tijd met haar mondmasker niet over haar neus.
Lekker croqueske, snel bediend en vriendelijk. Ideaal tussen het shoppen door
Veel keuze, en heel lekker.
Uitstekende sfeer en goede service. Zeer lekker eten.
Mooi etablissement en heel goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid