facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria Zwembad Kalmthout

Info

De cafetaria van het zwembad in Kalmthout heet u van harte welkom. Kom bij ons genieten van een fris drankje, lekkere hapjes, belegde broodjes of een heerlijk ontbijt!

Ben je jarig? Reserveer dan nu je kinderfeestje!

Adres: Kapellensteenweg 90, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 036660404
Stad: Kalmthout
Route: Kapellensteenweg 90
Postcode: 2920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:30
Zaterdag: 08:30 - 21:00
Zondag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Broodjes Zwembad Kalmthout, Broodjes Kalmthout, Zwembad Kalmthout Openingsuren, Ontbijt aan huis Kalmthout, Valentijnsontbijt Kalmthout, Aquagym Kalmthout, Zwembad Kapellen, Petit Paris Kalmthout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Zwembad Kalmthout Cafetaria Zwembad Kalmthout 28 meter Mooi zwembad met mooi kijk raam om de kinderen goed te kunnen volgen tijdens hun zwem...
Recensies
Mooi zwembad met mooi kijk raam om de kinderen goed te kunnen volgen tijdens hun zwemlessen. Toffe glijbaan. Cafetaria ook met zicht op het zwembad.
Vriendelijke bediening en lekkere gerechten
Gezellig restaurant, lekker eten, vriendelijk personeel.
Meestal als ik ga staat er een vriendelijke jonge gast achter de toog. Altijd met een lach en zwans en zelfs nadat ik eens ben doorgegaan zonder te betalen totaal vergeten, ja hoe komt zo iets... ben ik nadien niet anders begandeld of vies bekeken en er gewoon rustig attent op gemaakt.
Leuke plek om iets te drinken<b>Eten</b>: 3/5
Altijd vrienden en eerlijke prijzen en als je het besteld ligt het altijd al klaar voor jou. Het eten is er zeer lekker en een ruime keuze. Doe vooral zo voort zou ik zegge
Vlot bereikbaar en heel tof om eens te stoppen om je dorst te lessen en honger te stillen tijdens een wandeling of fietstocht in Kalmthout. Grote keuze in drankjes en allerlei snacks, broodjes ook om mee te nemen, ... aan zeer democratische prijzen. Wat ook tof is dat je de menukaart via een qr-code kunt scannen met je smartphone en thuis al kan bekijken wat je de volgende keer wil eten en drinken . Ook super vriendelijk personeel. Een echte aanrader. Doe zo voort!!!
Eenvoudig, maar zeker gewoon gezellig om te zitten voor een lekker hapje en/of drankje. Heel sympathieke uitbaters!! En da's wat voor mij het meeste telt!
Voor een zeer lekkere en uitgebreide kaart moet je zeker hier eens passeren! Eten is top, de bediening super! Ook het ontbijt is zeker een aanrader! #supportyourlocals en een jonge ondernemer zou ik zo zeggen!
Leuk om te wachten terwijl de kinderen zwemles hebben. Enkele specialekes op de drankenkaart cappuccino met melk of room aanrader!, 2 streekbieren en nog enkele mij onbekende bieren . Speelhoekje voor de aller kleinsten aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid