facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafetaria sporthal 't Park

Cafetaria sporthal 't Park

Geschiedenis

de thuisbasis van sportclubs alszijnde: BEPAVOC, Padavoc (volleybal), TTC PAAL (tafeltennis), MVC 't Park, zvk Il Mondo, de corner, united paal, futsal internationale,... (zaalvoetbal)

Adres: parkstraat 40, 3583 Paal (België)
Telefoonnummer: 0478/27.17.66
Stad: Paal
Route: parkstraat 40
Postcode: 3583



op zoek naar gerelateerd: Sporthal Paal, T park Tielt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Millennium Golfclub Millennium Golfclub 2 km Eerste kennismaking met het terrein. Zag er zeer verzorgd uit. Lesgever gaf zeer goed...
Recensies
Leuke, sfeervolle en trendy zaak, lekker eten met een eerlijke prijs. Zeer vriendelijke bediening en huisdieren zijn welkom. Ideale plaats om na een wandeling of fietstocht ,terug op krachten te komen. Zeer lekkere Paella, wel op vaatwand te bestellen.
Super lekker gegeten, vriendelijke bediening.
Meer dan een sporthal kantine geworden. Je kan in deze taverne nu ook uitgebreid tafelen, in een leuke setting .
Lekker eten voor een zachte prijs
Eerste keer een avond doorgebracht met vrienden in deze aangenaam zaak, was heel vriendelijk personeel en de chef was ook heel attent geweest voor ons allemaal, top! zo vriendelijk mensen in veel plaatsen vandaag? zijn er niet veel!!!
De eten is lekkere, de présentation is super
De medewerkers zorgen voor een ontzettend vriendelijke en snelle bediening. De burger met frietjes was kortom uitstekend! We kregen zeer royale porties. 't Park is zeker voor herhaling vatbaar!
Het Zuiders visserspotje is een echte aanrader! Een lekker glaasje rosé of twee er bij en je waant je bijna "in de hemel op aarde"
Lekker eten,grote portie, vlotte bediening en heel vriendelijk personeel. Aangepaste kaart voor de kinderen en heel veel keuze qua drank
Heel lekker gegeten, toffe bediening, eerlijke prijzen, enorm gezellig ingericht,... het is dus zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid