facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafee cabron

Cafee cabron

Info

Gezellige bruine kroeg met live optredens en dj sets

Geschiedenis

Gezellige bruine kroeg in het hartje van Antwerpen, met wekelijkse live muziek optredens en af en toe DJ's. Stella aan twee euro. Iedereen welkom!

Adres: Kaasrui 1, 2000 Antwerpen
Stad: Antwerp
Route: Kaasrui 1
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 03:00


op zoek naar gerelateerd: cafee cabron kaasrui, cabron meaning, cabron geplande evenementen, cafe hopper, cabron betekenis, muze antwerpen, cabron translate
Recensies
Topcafé, grote broertje van de Folia! Cheers voor de plezante avonden vol met goeie muziek en fris bier
Gezelligheid all over. Vriendelijk personeel en normale prijzen! Tip een kussentje op de stoeltjes...Service: 5/5
Mooi zicht, fijn personeel, lekkere drankjes en ook een toffe plek om te dansen of optredens te checken
Gezellige café, altijd aangenaam vertoeven voor een lekker biertje….overvloedige keuze, ook minder gangbare bieren!
Gezellig maar heel jammer dat je zomaar van je tafel weggejaagd wordt omdat de dj begint. Ik begrijp helemaal dat er plek wordt gemaakt voor de dansvloer maar zeg dat dan een uur/halfuur op voorhand in plaats van naar een groep van 10 man te gaan en te zeggen dat ze binnen dit en 5 min weg moeten. Letterlijk met het bevel “jullie moeten nu rechtstaan”. Terwijl je met 10 man op een hele avond toch een fameuze rekening achterlaat lijkt me, dan mag het wel wat klantvriendelijker.
Was heel gezellig,gemoedelijk en zeer gastvrij en vriendelijk . Een aanraderService: 5/5
Goede dj's. Echt tof om te dansen! Vreselijk dat hier binnen wordt gerookt en dat de uitbaters de rokers niet aanspreken. De rook blijft gewoon binnen hangen en jaagt de andere klanten buiten.
Heerlijk cabronneke, in het zonneke. Sluit nog aan, een tonneke. Optredens zijn er vaak, in deze leuke zaak. Naar huis fietsen loopt wel spaak. Heel veel pia, weinig sharia. Ik kom hier nog millenia!
Leuke tapas bar. Erg druk en vol. De bediening heeft hierdoor wel iets minder tijd voor je. En het restaurant stinkt naar keuken en frituur. Ik was wel een fan van de aankleding van het restaurant. Ik raad deze tent wel aan om te eten. Het is een leuke ervaring en niet heel duur.
Jammer genoeg kan je geen 0 geven. Het kan heel druk zijn maar mensen die al 10 minuten wachten aan de bar en toch krijgen anderen voorrang dat vinden ze maar normaal. Dan kan je nog denken mischien vinden ze me te dronken en stuur je iemand anders van het gezelschap wel daar het zelfde sluit deze bar totaal niet open voor nieuwe klanten zeer jammer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid