facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Noir

Cafe Noir

Info

Wij bieden u aan: Verschillende type koffies, Ontbijt, Lunchkaart en Bagels.

Geschiedenis

Hallo wij zijn Café Noir wij hebben voor u in ons assortiment:

Een uitgebreide kaart met o.a. koffie's, ontbijten en lunch.
De specialiteiten varierend zoals, een cappuccino en Lattés zoals ze die in Italië maken. Heerlijke koffies met siropen, koffie van de maand speciaal voor ons gebrande koffiebonen van Zuid America tot Africa, gepresenteerd in een French press. Onze taartenkaart bestaat uit American cheese cake, en de huisgemaakte Platte Kaastaart (Kwarktaart)zeer geliefd bij onze klanten.Verder hebben we een uitgebreide lunchkaart met de American Bagels zoals in ons logo te zien is.

Ons ontbijt is een à la carte principe met veel verschillende keuzes, de prijzen variëren 7,00 t/m 19,50. Bagel ontbijt en een goede start ontbijt met Yoghurt en granen. Omdat deze geweldige ontbijten nogal voorbereiding nodig hebben, willen wij u vragen om het ontbijt op voorhand te reserveren als u met meer dan 2 personen komt.

U kunt reserveren door ons een persoonlijk bericht te sturen via Facebook of u kunt ons ook bellen +32470327296.

Namens het Café Noir Team
De hartelijke groetjes en tot binnenkort!

Adres: Kerkstraat 54 , Lommel 3920, BE
Telefoonnummer: 0470 32 72 96
moc.liamg@lemmolrionefac
Stad: Lommel
Route: Kerkstraat 54
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: cafe noir kleding, cafe noir studio, cafe noir lizzy, cafe noir zwolle, cafe noir koekjes, le cafe noir, cafe noir schoenen, cafe noir breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café De Kroon Café De Kroon 516 meter Het 100 jarige authentieke dorpscafé is zowel voor jong en oud. Je kan er altijd een ...
Recensies
Heerlijke pannenkoeken en bagels!! Super vriendelijke eigenaar. We hebben ons enorm vermaakt. Lekkere koffie met eventueel soja melk. Normale koffie zou ik niet aanraden maar een dubbele espresso zag er goed uit. Ik vermoed dat het filterkoffie is en daar moet je van houden. Pinnen niet mogelijk wel met Payconiq of cash natuurlijk.
Super plek om te lunchen, zeker de bagels die ik er regelmatig eet. Deze zaak heeft 2 fantastische uitbaters die altijd klaar staan voor een leuke babbel en vriendelijke bediening. Ik heb er geen minpunten over te melden.
Kraakverse bagels die warm geserveerd worden. Zelfgemaakte pesto die zeer rijkelijk van smaak is. Super vriendelijke mensen die er werken. Kwaliteit is top ! Een genot om te gaan eten !
Klein leuk koffietentje. Lekkere koffie. Cheesecake was bijzonder, de ene was meer boterroomtaart en de ander juist kwarktaart plattekaas. Niet wat wij hadden verwacht. Meneer in de bediening uiterst vriendelijk en correct. Maar de bestelling werd door een dame op tafel gekwakt.
Een mooie gevarieerde kaart met allemaal super lekkere gerechten in een mooie verzorgde zaak, waar elk detail zéér belangrijk is. Je kan gaan voor een hoeve boterham, pasta, pannekoeken, bagels ... kortom aan keuze geen gebrek.
Waardeloze keuken, alleen kant en klare producten of eten uit de vetbak! Personeel zeer onvriendelijk. De sfeer is niet gezellig. Tevens is het niet van deze tijd om geen website te hebben.
Mooi interieur Gezellig Een klein hondje is van harte welkom. Enkel minpunt. Je moet even wachten op uw bestelling. Let op, kan zijn dat ze die dag juist met te weinig personeel waren.
Droge bagels, en slappe koffie met voeten bad, ook nog koud. Kunnen nog veel leren deze mensen. Kom misschien over een paar jaar nog een x terug. Mensen, neem een OPLEIDING! Jammer!
Zou hier graag nog eens naar terug gaan. Heerlijke koffie, broodjes en ander lekkers. Gezellig ingericht en zeer vriendelijk personeel.
Zwakke poging om een koffie zaak te runnen door 2 Nederlanders die onbeleefd zijn, ongeduldig en veel ordinaire gerechten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid