facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Milde

Cafe Milde
Adres: Kerktorenstraat 22 , Machelen 1831, BE
Stad: Machelen
Route: Kerktorenstraat 22
Postcode: 1831


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
François Vandamme François Vandamme 1 km Ik had de kans om François te ontmoeten op een moment in mijn leven dat ik hem echt n...
De Toekomst De Toekomst 1 km Goeie sfeer. Gezellig.
Andries M. Andries M. 2 km
De Rode Leeuw Trefcentrum De Rode Leeuw Trefcentrum 2 km Cafe van de s.p.a.
Peetersko Peetersko 2 km
De Strooper Jean-Jacques De Strooper Jean-Jacques 2 km Mensen die in de wolken leven. Bewijs reeds gesloten na 6 maand.hopelijk zullen ze ge...
Afspanning Afspanning 67 km Een goede eetgelegenheid voor ouders met kinderen. Het eten was lekker, vriendelijke ...
Recensies
Gestopt voor een verfrissend drankje tijdens onze fietstocht. Wat ik raar vond was dat we bij het betalen de bediening 4x apart te zien krijgen: 1 je vraagt achter de rekening, 2 je krijgt een kassabonnetje, 3 ze komen het geld nemen, 4 je krijgt wisselgeld. Dat zijn we niet gewend daarom mijn bedenkingen. Voor de rest een gezellig terrasje naast de kerktoren. Het zat er trouwens gezellig vol. Wc's waren netjes.
Gestopt tijdens fietstochtje. Lekkere verfrissende drankjes gedronken. We konden enkel cash betalen, niet met Bancontact en ook niet met payconiq. We werden doorverwezen naar de ing-bank om geld af te halen.
Ze sprak alleen Frans???Service: 5/5
Heel vriendelijk personeel en niet duur. Bij goed weer kan je buiten zitten.
Super café ga zeker terug
Vertaald door Google Perfecte plek? Origineel Perfect place
Vertaald door Google Geweldige plek om een ​​geweldig biertje te drinken en geweldige mensen te ontmoeten. Origineel Great place to drink a great beer and meet some great people.
Vertaald door Google Goed onderhouden plek! De service zeer goed gedaan en vriendelijk, zelfs in het weekend. Origineel Endroit bien tenu ! Le service très bien fait et sympa même le week-end.
Vertaald door Google Zeer zorgzame eigenaar en een goede keuze aan bieren. Aanbevelen ! Origineel Patron aux petits soins et beau choix de bières. A recommander !
Vertaald door Google Slecht, je vraagt ​​om één koffie en ze geven de helft van het kopje, koud en slecht. Aan het einde vertellen ze je dat ze geen kaart accepteren. Origineel Bad, you ask for one coffee and they sirve half of the cup, cold and bad. At the end, they tell you they don't accept card.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid