facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cafe Beveren

Cafe Beveren

Info

TOP AMBIANCE MET DE WURLITZER JUKEBOX EN ORIGINEEL DE CAP ORGEL SINDS 1937
Waar menig vrijgezel hun laatste uren sleten en de Bomma op de dansvloer swingt

Geschiedenis

WERELDBEKEND AMBIANCECAFE MET AUTENTHIEK ORIGINEEL DE CAP ORGEL DATEREND VAN 1937 !!!!! EN WURLITZER JUKE-BOX

Adres: Vlasmarkt 2, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 0495818134
Stad: Antwerp
Route: Vlasmarkt 2
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: cafe beveren verzegeld, cafe antwerpen, cafe beveren te koop, cafe chauffeurke antwerpen
Recensies
Wat n plek. Zelf gaan beleven. 1 euro voor een orgelliedje uit het Decaporgel. Bestaat al sinds de 30tiger jaren.Eten: 2/5
Een echt oud Antwerps café! Overdag wel veel gezellige toeristen, hoe later het wordt des te meer lokale bezoekers. Lekkere meezingers, bier nog te betalen en als je trek krijgt koop je een zak chips die je op je tafeltje uitstrooit. Met als klap op de vuurpijl: het goed werkende draaiorgel. Euro er in en haak maar in.
Zoals altijd zéér vriendelijk ontvangen! Zowel op zaterdagavond voor een avondje gezelligheid of voor een cola of een Bolleke tijdens een fietstocht een absolute aanrader!Service: 5/5
Een grote teleurstelling in vergelijking met jaren geleden. Van een ooit super authentieke Antwerpse volksstaminee Is het verworden tot een kroeg waar de commercie zijn intrede heeft gedaan voor de zgn Hollandse kroegentochten met Hollandse volksmuziek en een Brabantse barkeepster. En datgene wat de Hollandse bezoekers hopen aan te treffen, een authentiek Antwerps café is er helaas bijna niet meer , het zit vol met Hollanders, die teleurgesteld na een paar pinten op zoek gaan naar datgene wat er niet meer is.
Gezellige volksbar, gemoedelijke sfeer en leuke muziek v Bart ZillichService: 5/5
Altijd leuk als er Nederlanders de boel op stelten zetten. Heel toegankelijk. Do Decap orgel maakt het compleet. Enige cafe in Antwerpen met orgel!
Wat hadden wij gisteren een SUPER geweldige en gezellige middag in dit café Beveren met dito uitbaatster. Stop wat lokale inwoners uit Beveren ;- en dag toeristen uit Nederland in een ruimte en zorg dat ze wat euro's hebben om het DECAP orgel te laten spelen. Serveer ze de bekende lekkere drankjes uit België voor de keeltjes en je hebt een groot feest en ambiance.
Leuk klein caféetje gelegen aan de buitenrand van het centrum. Muziek zelf via jukebox af te spelen. Het aanwezige origineel decap orgel overuled de jukebox op het moment geld in de automaat van het decap orgel wordt gestopt. Aanrader om pinten te nemen met vrienden. Ook een klein buiten terras aanwezig. Dit caféetje moet je echt bezoeken als je in Antwerpen bent.
Een heerlijk cafe waar locals en veel Nederlanders samen komen.
gezellig klein cafe waar de prijzen nog super zijn! Helelekkere kersen kriek! met een ouderwets draaiorgel nog!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid