facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café T'uveltje

Café T'uveltje

Info

Café met terras vooraan,terras achteraan met speeltuin en petanquebaan, zaaltje voor feestjes, vergaderingen enz...

Adres: Markt 2, 2940 Hoevenen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/665.18.51
Stad: Hoevenen
Route: Markt 2
Postcode: 2940


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 01:00
Dinsdag: 08:00 - 01:00
Woensdag: 08:00 - 01:00

Recensies
Hele leuke kennismaking vandaag met mijnen vriend favoriete cafe.Service: 5/5
Altijd super bediening..vriendelijk en lekker eten ...Toppie gewoon Eten: 5/5
Super! Lekker pool of drieband spelen, darts en andere caféspelen. Vriendelijke bediening en Covid-Safe pas werd uiteraard netjes gecontroleerd. Gezellige en deftige cliënten.
Verrassend gezellig terrasje aan de achterzijde.
Al veel langs gereden, maar uiteindelijk toch eens binnen geraakt in 't uveltje. Klassiek café met vriendelijke bediening, betaling via bancontact niet mogelijk maar wel via Payconiq. Toffe inrichting en mogelijkheid tot poolen, altijd plezant met vrienden! Gezellig druk toen wij er waren op zondag namiddag.
Leuk terras voor en achter gezellig, vriendelijke bediening maar spijtig genoeg niet meer toegankelijk voor mij. Ik verplaats me met een elektrische rolstoel en door de hoge dorpel kan ik niet meer binnen. Reeds meermaals gevraagd om een helling te voorzien, tot op heden zonder resultaat.
Zaaltje was veel te klein voor het aantal personen dat aanwezig was op het feestje.was ook niet coronavriendelijk kwestie dat het een muffe zaal was en totaal niet deftig verlucht werd ook al werd dit gevraagd .
Gezellig café met schappelijke prijzen Kindvriendelijkheid: Buiten is een klein speeltuintje en een grasveld om op te spelen. Op de toog staan ook altijd snoepjes die gewoon genomen mogen worden
Een echte volkse kroeg met vriendelijke bediening en een lach en een zwans on the side. Gewone prijzen en goede porties, het soort bruin café waar er tegenwoordig te weinig van zijn!
Super gezellig café met toffe en vriendelijke bediening. Je kan hier heel lekkere spaghetti eten en ook de hamburger is overheerlijk!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid