facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café t'Pompierken

Café t'Pompierken

Info

Een gezellig dorpscafe waar je een frisse pint of een lekker streekbiertje kan drinken bij een gezellige babbel



"Restaurant met verse productenItaliaanse gerechten.Iedere week een andere menukaartOok onze Italiaanse pizza’s voor ter plaatsen of afhaalMogelijkheid om binnen of in onze gezellige tuin te eten"
Adres: Dorp 86-88, 9290 Berlare
Stad: Berlare
Route: Dorp 86-88
Postcode: 9290


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 02:00


op zoek naar gerelateerd: Het pompierke Berlare, Brunello Berlare
Recensies
Fantastische kok, deze man weet wat Italiaans eten inhoud. Simpele keuken met top producten en dat proef je meteen. Ik heb hier een van de beste pizza's gegeten tot nu toe. Ook geproefd van een fantastische lasagne. Neem zeker ook een dessertje zie foto's.Aangename gastvrouw die graag een babbeltje met de klanten maakt. Rustiek gezellig interieur. Een aanrader "Dit is een verborgen Italiaanse parel". Kijk ook eens naar mijn andere reviews. Parkeren: Ruime parking rechtover de zaak.
Een authentiek restaurant met ziel, passie en de beste Italiaanse pizza's van Vlaanderen! Ook heel lieve en vriendelijke uitbaters. Op de kaart stond geen kinderspaghetti maar met verse lasagnesaus heeft de kok toch eentje gemaakt voor mijn dochtertje. Hier voel je je als klant meer dan welkom. Wij komen zeker terug!
We zijn hier toevallig beland maar zo aangenaam verrast. Super bediening, fantastisch lekker eten, ze weten echt waarmee ze bezig zijn een ze doen het met passie! De verse tonijn die net geleverd werd kwamen ze heel trots tonen aan elke tafel. Leuke sfeer, we gaan zeker terug en willen dan ook een van hun leuke verse desserts proeven.
Heel goede ontvangst door de gastvrouw Gina. en super lekker gegeten . Zoals de gastvrouw ons had gezegd, alles met dagverse producten. Aangenaam kader, en een groot tuinterras. Het was onze eerste keer in Brunello, maar wij gaan zeker terug. Het is maar 25 min van sint niklaas. Parkeren: Rechtover het restaurant, is een ruime gratis parking.
Geen vegetarische keuze bij de hoofdgerechten. Wel een heerlijke pizza kunnen bestellen. Gezellige tuin en de mensen die er werken gaan er echt voor!
Heel lekker gegeten. Grote porties. Alle gerechten zagen er- en waren even lekker. Hou zeker een plaatsje voor het dessert! Gezellige tuin met mooie tent.
Beste pizza die ik in België al gegeten heb. Ook hondvriendelijk!
Heel gezellig restaurant, de bazen zijn geweldig en het eten is gewoon delizioso. Dit is Italie dichtbij Eten: 5/5
Gezellige inrichting, propere toiletten, vriendelijke vlotte bediening, overheerlijke gerechten grote porties, echt Italiaans. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader wat mij betreft. Parkeren: Aan de overkant kunt u bij het cultureel centrum met gemak parkeren.
Bij George en Gina het echte Italiaanse gevoel in de brasserie ervaren,en het eten is om de vingers van af te likken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid