facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Roosendael

Café Roosendael

Info

Café Roosendael is gelegen op het prachtige Domein Roosendael een rustplek voor jong en oud waar je terecht kan voor een hapje/drankje en evenementen.

Adres: Rozendaal 5, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: 015294137
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Rozendaal 5
Postcode: 2860



op zoek naar gerelateerd: Park Sint-Katelijne-Waver, Café Roosendael Facebook, Camping Roosendael Sint-Katelijne-Waver, Kasteel Roosendael, Trekkershut Roosendael
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vijfhoek De Vijfhoek 4 km Heel leuke plek en makkelijk bereikbaar met goede parking. Mooie kaart met suggesties...
Onder De Toren Sint-Katelijne-Waver Onder De Toren Sint-Katelijne-Waver 4 km Vriendelijk, op en top een dorps café met soms heel interessante ietwat vreemde mense...
Recensies
Wij waren blij dit café bezocht te hebben na een grote wandeling rond alle omliggende bezienswaardigheden. Er waren tenten opgetrokken zodanig dat iedereen zo veel als mogelijk veilig maar overdekt buiten kon zitten in de huidige coronatijden . Er heerste veel sfeer en met moeite konden we kiezen uit de grote keuze aan bieren. De kinderen genoten van hun speeltuin. De café zelf is één gezellige bedoeling. Toffe interieur met antieke tafeltjes en stoelen. Knap. Hier komen we zeker terug.
Heel leuke bar met groot terras. Plaats voor de kinderen om te spelen terwijl men kan genieten van een drankje en hapje. Prijzen zijn heel redelijk.
Niets speciaals in deze zaak,wel leuk om na een wandeling in de natuur, even te gaan vertoeven op het terras.Service: 3/5
Fijne uitstap met kleine kindjes op een koude maar zonnige herfstdag; naar de diertjes kijken, klimmen op het speeltuintje en dan een warme chocomelk.
Één van de best bewaarde plekken in de Netevallei. Goed bereikbaar én toch prima verscholen in het prachtige Domein Roosendael.
aangenaam tuin maar service kan veel beter. Tapas veel te duur voor de schoteltjes. Tafels worden niet af geruimd bij 2de bestelling.
Heel lekkere tapas! Ook een top bediening met lekkere cocktails. Hier kom ik vaker!
Service kan veel beter 30min wachten om te kunnen bestellen Bediening heeft blijkbaar geen zin om te werken Spijtig
Leuk om te zitten op het grote terras met een drankje en vele lekkere tapas. Vegetarische menuopties: Talrijke vegetarische gerechtje. Kindvriendelijkheid: Met speeltuin, schommel en zandbak. Parkeren: Grote parking een beetje verder op het domein.
kwamen hier aan op een warme zondagnamiddag maar konden er geen drinken krijgen en toch stond er een bord op de oprit open. Dit was op zondag 12 juni in de namiddag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid