facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Pistolet

Café Pistolet

Geschiedenis

U kan bij ons terecht voor een frisse pint, een zalige gin-tonic en een knapperige pistolet. Heeft u geen tijd om te blijven zitten, geen nood! U kan uw pistolets ook afhalen.

Om het weekend goed in te zetten organiseren voorzien wij elke vrijdag vanaf 16u30 gratis hapjes (zolang de voorraad strekt).

Geen zin om op zondag naar de bakker te gaan? Geen probleem, op zondag vanaf 10u is het mogelijk bij ons te brunchen. Graag wel op voorhand reserveren via [email protected], 0479 113 942 of Facebook.

Op de 1e verdieping is er ook een ruimte beschikbaar (capaciteit van +/- 30 personen). Deze ruimte kan u indelen zoals u wil. Wij denken aan vergaderingen, recepties, babyborrels,...

Adres: Oude Kortrijkstraat 4, 8310 Assebroek
Telefoonnummer: 0479113942
Stad: Assebroek
Route: Oude Kortrijkstraat 4
Postcode: 8310



op zoek naar gerelateerd: Oude Kortrijkstraat Assebroek, Leenhof, Assebroek, Bistro Assebroek, Ontbijten in Assebroek, Café Assebroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria KIBOE   de Zeven Torentjes Cafetaria KIBOE de Zeven Torentjes 766 meter Hele mooie en verzorgde boerderij. Samen met enkele bewoners het 'slakkenpad' gedaan ...
T'Leenhof T'Leenhof 3 km Leuke inrichting, gezellig om te zitten. Vriendelijke gastvrouw,wel jammer dat de kaa...
Recensies
Best op voorhand bellen voor take away. Ik kon deze middag geen pistolet bestellen, omdat de broodjes gespaard moesten worden voor een ongeplande reservatie voor deze avond. Jammer. De broodjes die geserveerd werden, zagen er zeer lekker uit!
Heel vlotte bediening.... Het was er niet echt warm. Maar een warme muntthee verhelpt de koude handen. Een heerlijke knapperige Italiaanse hampistolet gegeten.Eten: 4/5
Gezellig zitten. Ideaal voor lunch. Je kunt zowel binnen als buiten zitten. Allerlei pistolets te verkrijgen. De soep is een aanrader.
Ideale kleine kaart met lekkere drankjes en pistolets. Vriendelijke en vlotte bediening. Leuke locatie. Sinds kort ook een vegan optie. Top!
Toffe zaak met lekkere en verse producten. Aanrader!
Altijd super gezellig en super lekker! De soep is subliem!
Leuk en lekker concept, mooie inrichting en vriendelijk personeel. Kortom een aanrader.
Op Google staat er dat het open is, op de website ook niks te vinden. Komen toe en er hangt een klein karton bordje gesloten :
Mooi interieur, lekkere pistolets, schappelijk geprijsd. Echter, een slaatje per pistolet is inbegrepen. Als je 2 pistolets na elkaar bestelt, moet je 1 slaatje bijbetalen om er ook 2 te krijgen. Dat klopt niet, de prijs voor die 2e pistolet is even veel. Als ik ergens een spaghetti bestel, en erna nog 1 vanwege grote honger, moet ik toch ook niet opleggen voor pakweg de kaas van die 2e portie?
Zeer goedEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid