facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Onder den Toren

Café Onder den Toren
Adres: Dorp 2, 3473 Waanrode, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0478603757
Stad: Waanrode
Route: Dorp 2
Postcode: 3473


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 00:30

Recensies
Altijd welkom daar, super vriendelijk Eten: 5/5
Gezellig dorpscafé met sympathieke eigenaars. Plaats om ééns rustig en gezellig te praten met vrienden en collega's. Parkeren: De gratis parkeerplaats is recht tegenover het café.
Gezellig café met toffe beschutte veranda in het zonnetje. Supervriendelijke bediening, lekkere én goedkope koffie, prachtig vers bloemstuk op de toog!
Vriendelijke uitbater. Ontvangt met open armen fietstoeristen. Snelle bediening.Service: 5/5
Zeer geschikt om rustig iets te gaan drinken of eten leuk terras ligt tegen de fietsroute tussen Tienen en Diest Vriendelijke bediening en zeer aangenaam om even tot rust te komen met een drankje of hapje Echte aanrader voor iedereen.
Gezellig lekkere koffieService: 5/5
Zeer vriendelijk! Hebben ons de weg fewezen en na onze wandeling werden we met de glimlach bediend op het zonovergoten terras.
Een no nonsens café waar de tijd heeft stilgestaan. Vriendelijke uitbater en de stamgasten zijn altijd in voor een gezellig babbeltje. Wij voelden ons hier heel welkom. De koffie is er zeer lekker en nog nooit zo weinig moeten betalen.
Altijd gezellig en super vriendelijke bediening en goede ontvangst en ook gezellige en vriendelijke mensen die daar komen
Gezellig dorpscafé waar de doordeweeks pintjes perfect getapt zijn. Sportwedstrijden kunnen op groot scherm gevolgd worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid