facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Latino

Café Latino

Info

Zonnig, Zuiders, Zaaaalig Lekker!

Geschiedenis

Café Latino dat is pallieteren in zuiverste zin, weliswaar op zijn zuiders. Bij ons vind je een uitgebreide tapas kaart, aangevuld met allerhande zuiderse vis en vlees specialiteiten.
Ook voor de vegetariërs en de kleintjes hebben wij wat wils.

Daarnaast schenken wij de heerlijkste cocktails en zomert het bij ons altijd!

Maar hoe kom je er nu bij om een latino-restaurant te beginnen in het hartje van lier?

Buiten het feit dat eten een der mama latino’s favoriete bezigheden is ,was er ook een enorme behoefte aan een plaats waar de zon altijd schijnt.
Tenerife, Spanje, Peru, Cuba,Colombia, je kan ze allemaal opnoemen en van overal kregen we van de plaatselijke bevolking tips en kookles... dit zelfs in het Spaans alsook met handen en voeten.

Adres:
Telefoonnummer: 032905663
Stad: Lier


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: Café Latino Lier Zimmerplein, Marnixhoeve, Restaurant Lier, Café Latino summer pop up garden, Portugees restaurant Lier, Restaurant Lispersteenweg Lier, Nieuw restaurant Lier, Trendy restaurant Lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Per Tutti Per Tutti 222 meter Gezellige wijnbar op de grote markt van Lier met heerlijke tapas.
Recensies
Gisteren gaan genieten bij Café Latino/Marnixhoeve. We waren met een groep van 7 personen. Twee personen namen a la carte en met 5 deelden we tapas. De bediening liet erg lang op zich wachten, drank werd vergeten en opnieuw moeten bestellen. Vervolgens geven we een overzichtelijke lijst met de tapas die we graag bestelde, de helft van de tapas ontbrak bij het opdienen. Eerst hadden we het idee dat dit in stukjes ging komen, aangezien er erg veel tijd tussen zat toch nog maar eens bevraagt, bleek dit vergeten te zijn. Uiteindelijk is dit toch nog gekomen maar hier zat meer dan een halfuur tussen. Er werden vegetarische dingen besteld maar dit is niet duidelijk aangeduid bij het opdienen dat dit vegi is. De smaak van het eten was zeker oké.
Heel hard genoten van het avondje in café Latino. Verrassend lekkere tapas vergezeld van heerlijke cocktails.Eten: 4/5
Mooie locatie maar niet echt gezellig ingericht. We vonden de inrichting en sfeer gezelliger toen de zaak zich nog op het zimmerplein bevond. Het eten op zich was lekker, enkel hebben we mosselen tapa gekregen die niet vers waren, laten staan op 1 hap na, dit zo doorgegeven aan de garcon die dit aan de keuken heeft gemeld. Jammer genoeg was er geen compensatie tegenover en stond het nog steeds op onze rekening. Cocktails van smaak heel lekker, maar te veel ijs in waardoor er weinig drinken overblijft wat voor de prijs wel mag. Parkeren: Eigen parking vlak voor de deur
Café Latino is een absolute aanrader voor wie houdt van heerlijke cocktails en lekker eten met een Spaans en Vlaamse touch. De sfeer is er altijd gezellig en levendig, met vriendelijk personeel dat je met open armen ontvangt. Je kunt er terecht voor een romantisch diner voor twee, maar ook voor een gezellige avond met vrienden. Het menu biedt een brede selectie aan gerechten, van tapas tot stevige hoofdgerechten. Maar het zijn toch vooral de cocktails die de show stelen: perfect bereid, met verse ingrediënten en mooie presentatie. Ook niet-alcoholische cocktails zijn een optie. En vergeet vooral de Mojito niet, die hier ongeëvenaard is. De muziek en decoratie dragen bij aan de gezellige sfeer, die je meteen doet denken aan de warme zuiderse landen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Café Latino een populaire plek is onder de lokale bevolking van Lier. Ik raad dit café van harte aan!
Superdeluxe professionele mensen Goede en zeer uitgebreide kaart Prijs/kwaliteit en kwantiteit is perfect in balans Bediening subliem En toch nog een gezellige huiselijke sfeer Terras achterkant heel mooi en gezellig
Leuke avond op het terras. Lekkere tapas gaan eten. Deze werden geserveerd in een soort van kleine paellapannetjes. Misschien een kleine tip is op voorhand het tafel een keertje afkuisen maar dit zal door de drukte geweest zijn. Voor de rest alles top!Eten: 5/5
Zeer lekker eten, zowel de tapas als de standaard gerechten waren verrukkelijk. Vegetarische menuopties: Keuze uit veel verschillende tapas en andere gerechten.
Al meermaals gaan eten, maar deze keer viel het totaalplaatje echt tegen. Drinken was top! Bediening kon beter. Je ziet niet altijd wie er werkt, gewoon vrijetijdskledij. Brood kwam als we ons hoofdgerecht hadden. Ribbetjes.. Normaal zijn ze top.. Deze keer niet.. Slecht beestje? Geen idee. De vibe die er normaal is, zijn we volledig kwijt geraakt die avond. Spijtig.
Zeer gezellig zaak met super vriendelijke bediening en lekker eten.
Heerlijke tapas, verrukkelijke mejillones, gamba's en scampi. Ook vlees- en groentenliefhebbers komen hier uitgebreid aan hun trekken. Lekkere cocktails en mocktails. Dessertenkaart mag er ook zijn, met o.m. Créma catalan, tarte tatin met speculoosijs, en diverse ijscoupes of sorbets. Zeer vriendelijke en professionele bediening. Best wel op voorhand reserveren om zeker een plaatsje te hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid