facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Français-Antoing

Café Français-Antoing

Info

Bar convivial, venez entre amis boire un verre. Jouer aux jeux de cartes, au Billard, aux Fléchettes et au jeu de boules Carreaulés ou regarder les sports.

Adres: Grand Rue 66, 7640 Antoing
Telefoonnummer: 0497841767
Stad: Antoing
Route: Grand Rue 66
Postcode: 7640


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 13:30
Woensdag: 10:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café-brocante ST Pierre Café-brocante ST Pierre 168 meter Zeer gezellig café vriendelijk onthaal en zeer behulpzaam
Recensies
Warm welkom en vriendelijke sfeer in een zeer originele cinematografische setting. Veel mogelijkheden om te ontspannen dankzij een hele reeks oude en bordspellen. We waren ook aanwezig bij superfeestelijke "verjaardags"-avonden. Aanbevelen.
The French Cafe is een ouderwets café, in een stijl die goed bij de naam past, met een oud-Franse filmvibe! De PROS zijn de grote selectie bier met lage prijzen, bordspellen, traditionele houten spellen en biljart! Alles om je te vermaken met bovendien een parkeerplaats recht voor de deur!
Als u op zoek bent naar ontspanning in een vriendelijke sfeer met een drankje en waarom niet een bordspel met familie of vrienden, dan is Café Francais het adres om te onthouden! Toegang is eenvoudig en de prijzen zijn meer dan redelijk! Ik raad aan :
Goed bier, goede sfeer, goede bordspellen. Een hele goede koffie! Natuurlijk, hij is Frans!
Zeer leuk café goed gelegen met een goede sfeer. Perfect voor liefhebbers van bordspellen en oude spellen!
Vriendelijke en familiale plek. Gelegenheid om oude spellen te ontdekken betegelde bourle evenals biljart en darts met vrienden met een lekker drankje!!
Concept aan de top aardige mensen Ik zou zeker terugkomen?
Warme en vriendelijke sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid