facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Europa

Café Europa
Adres: Rue Belliard 135 Belliardstraat 135 Parc Leopold, Brussel 1040, BE
Telefoonnummer: 02 283 34 46
Stad: Brussel
Route: Rue Belliard 135
Huisnummer: Belliardstraat 135
Postcode: 1040


Recensies
We lunchten bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert bij Café Europa. Alles was van uitstekende kwaliteit! Veel smaken voor redelijke prijzen. De service was attent en glimlachend. Een heel goed adres in Brussel!
De keuken van deze plek is een omweg waard! Ingang via het "huis van de Europese geschiedenis", direct na de veiligheidscontroles, de service is professioneel en vriendelijk, ik vond de carpaccio van gerijpt vlees lekker
Cafe Europa vind je gemakkelijk in het Museum van de Europese geschiedenis in het Leopoldpark. U kunt genieten van kwaliteitskoffie, dranken en een wekelijks basismenu van een excellente Chef om nooit te vergeten. Geweldige lunchplek voor bezoekers en medewerkers van het gebied. Moet het Museum van de Europese geschiedenis en het Café Europa bezoeken!
We hebben hier geluncht en het was het beste diner van mijn leven. Het hoofdgerecht is zalm met pompoenmousse en garnalen. Fenomenale combinatie van smaken! Het is de moeite waard om daarheen te gaan, hoewel de prijs van een 3-gangendiner vrij hoog is. Ik raad het elke fijnproever aan.
Uitstekend eten in het Huis van de Europese geschiedenis. Het is een vrij goede prijs gezien de hoge kwaliteit van eten. Verblijf je in de buurt, overweeg dan het Engelse ontbijt voor € 9,90. Dat is verreweg het grootste en goedkoopste ontbijt dat ik heb gezien.
We bestelden sandwich met roerei, en wat ik eigenlijk kreeg was uitgedroogde sandwich met koude eiersalade. Absoluut ondraaglijk! Ik vroeg om niet te betalen voor de oneetbare sandwich en de eigenaar was het daar niet mee eens. Hij antwoordde zelfs dat dit BELGIË is waar de KLANT NIET KONING IS! Ik heb al veel musea bezocht en persoonlijk het eten geprobeerd dat in verschillende museumcafés werd geserveerd. Ik moet zeggen dat Cafe Europa de slechtste van allemaal is! De kwaliteit van het eten en de service is slecht, om nog maar te zwijgen van de prijs die onevenredig hoog is! Sterk aanbevelen om in plaats daarvan naar Paul Bakery in de buurt te gaan voor de lunch.
Top prijs/kwaliteit verhouding in een mooie omgeving Leopoldspark. Ik at de runderwang, een genot. Het menu verandert elke week.
luisteren! Sierlijk! Zalm met gebakken groenten, pompoenmousse en gamba's een genot! Zelfgemaakte kokosijsgekte. Een plek die je gezien moet hebben.
Zeer goede productkwaliteit. Onberispelijke service en gastvrijheid. Restaurant toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Een geweldige ontdekking!
Verrassende kwaliteit, uitstekende keuze aan dranken van alle categorieën, genesteld in het prachtige huis van de Europese geschiedenis met uitzicht op het Solvaypark, erg praktisch voor of na het bezoek
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Café Europa.

Brussel cafés

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Belliard 135 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Café Europa adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Café Europa. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Café Europa delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caffé Vergnano 1882 Caffé Vergnano 1882 413 meter Vertaald door Google Als je een goede koffie wilt, ga je gang. Origineel Si voulez u...
THE OFFICE THE OFFICE 441 meter Multifunctionele plek, vlakbij het centrum van de Europese instellingen.
Gaumas Gaumas 456 meter
Maxburg Café Maxburg Café 561 meter Op zoek naar Duitse gezelligheid in Brussel? Ruime keuze aan typische gerechten uit d...
Le Franklin Le Franklin 577 meter
Elvis Elvis 578 meter Pain perdu - ern wentelteefje met vers fruit en ahorn siroop kam ik van harte aanbeve...
Le Faubourg Le Faubourg 596 meter Op wandelafstand van het station van Schaarbeek. Kuifje alom aanwezig wat een eigen s...
Sandrino Snack Sandrino Snack 663 meter Heel lekker en zeer sympathieke, warme mensen. Een aanrader!
Marnix Marnix 760 meter
Le James Le James 789 meter
Wall Street Café Wall Street Café 869 meter Gezellige sfeer, lekkere koffie, aangename en comfortable zetels
Le Lautrec Le Lautrec 895 meter
Aa Aa 986 meter
City Caffe City Caffe 988 meter
Friends cafe Friends cafe 1 km Vertaald door Google Redelijk leuk café, maar als ik een cola bestel, wil ik ijsblokj...
Crifil Crifil 1 km
Jat' Café Jat' Café 1 km Leuke plek...lekkere koffie en veel lekkers voor daarbij!!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid