facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Eendracht

Café Eendracht

Info

Gezellig dorpscafé voor jong en oud. Mogelijkheid tot huur van nieuwe feestzaal. Voorzien van schaduw- en zonneterras

Geschiedenis

Openingsuren:

Maandag: 11u - ...
Dinsdag: 15u - ...
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 15u - ...
Vrijdag: 11u - ...
Zaterdag: 11u - ...
Zondag: 9u30 - ...

Adres: Dorpstraat 48, 9260 Serskamp, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0476377748
Stad: Serskamp
Route: Dorpstraat 48
Postcode: 9260



op zoek naar gerelateerd: Feestzaal Eendracht Serskamp, Café Eendracht Machelen, Café De Eendracht Dessel
Recensies
Dit is zeer goed :, Ik had snelle en makkelijke bediening met zeer goedkope prijzen, een cola voor maar 1,70 vind je bijna nergens meer, maar HIER wel. Verder waren de bedieners zeer vriendelijk, mijn hond kreeg namelijk een bakje drinken en een koekje. Zeer tevreden!!
We waren uitgenodigd voor een babyborrel en zaten in de zaal achteraan, alhoewel het veel meer is dan een 'zaal' Heel mooie plaats voor feestelijkheden, de hapjes waren heel lekker en ze kwamen vlot rond met drank. Er is een tuintje/terras aan waar het aangenaam is bij goed weer Heel gezellig en een aanrader
Heel lekkere cocktail, tapas en zeer vriendelijke bediening in een gezellig kader onder de kerktoren. En bovendien heel goedkoop cola/pint 1,70 euro.
Gezellige locatie, Vriendelijke bediening. Je voelt er zich op uw gemak en relax.Service: 5/5
Leuk gezellig terras op een knus dorpsplein. De zaak is volledig vernieuwd amaai zo mooi,gezellig en kraaknet. Een hapje,een drankje 60 soorten bierijsjes zelfs lotto kan je er spelen. Vriendelijke uitbaters. Kortom een bezoekje meer dan waard. Doe zo verder topteam
Zeer tevreden over het feestzaatje bij café Eendracht. Heel mooi zaaltje, alles voorhanden qua servies, en super vriendelijke, behulpzame eigenaar. Een aanrader.
Leuk, gezellig caféService: 5/5
Super vriendelijke uitbaters ! Alle dranken mooi verzorgd en niet duur.Service: 5/5
Zeer gezellig Corona-proef terras midden in de dorpskern en dat voel je in je portemonnee. Ook een fietsenstalling op tien meter, in het zicht en de bediening was top, maar 13,40 voor twee frisdrankjes, een sangria en een Orval vind ik wel wat prijzig. Absoluut een aanrader langs je fietsroute.
Gezellig praatcafé voor jong en oud. Zeer uitgebreide bierkaart en heerlijke wijn. Daarnaast is je kleine honger ook snel gestild met verschillende versnaperingen en partysnacks! Rokers hoeven niet in de kou te staan want er is een gereglementeerde rokersruimte voorzien. In de zomer is er zowel een terras vooraan als achteraan in de zon. Voor elk wat wils dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid