facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café De Posthoorn

Adres: Kerkstraat 4, 2328 Hoogstraten, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3233154200
Stad: Hoogstraten
Route: Kerkstraat 4
Postcode: 2328


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Café De Posthoorn menu
Recensies
Met de nieuwe uitbaters heeft het café de nodige facelift gekregen maar het hart en ziel van de bruine kroeg is behouden. Je kan hier terecht voor een mooie selectie aan speciale bieren Westmalle trappist van het vat, cocktails, frisdrank, koffie, thee.... Ook voor een klein hongertje hebben ze genoeg in de aanbieding. Simpelweg een geweldige uitvalsbasis na een van de vele mooie wandel en fietsroutes in de regio maar vooral gewoon een gezellig café voor met de vrienden en familie iets te gaan drinken.
Heel gezellig en gastvrij, goede service
Na 6 jaar weer eens terug in Café De Posthoorn. De hele zaak is mooi verbouwd. Mooi, net en ruim café met een mooi terras. Vriendelijke bediening, grote keuze aan bieren voor schappelijke prijzen. Ben veel te lang weg geweest. Na zo'n lange tijd zonder een echt gezellig buurtcafé kan dit alleen maar een succes worden. Succes mannen!
Zeer mooi en gezellig café. Vriendelijke bediening. Top!
Wat hebben ze het café en terras mooi verbouwd, héél gezellig ingericht! Een aanrader is een koffie of cappuccino te drinken, verwennerij ten top, een advocaatje en een lekker stukje cake en daar bovenop een lekker koekje. Dan een afsluiter met een kriekbiertje en een bolleke, dat noem ik genieten vlak bij huis!
Gezellig terrasje. Grote keuze in bier hebben ook kriek. Gezellige service! Je krijgt een bakje nootjes bij je bier, leuk toch?! Leuk als je aan't fietsen ben ff 'tussendoor'. Aanrader!
Heerlijke koffie, met extraatjes ; en grote keuze aan bier, goed advies ook
Bij Wim & Guido in De Posthoorn genoten van 'n Judith 6° , 'n Katrien 8,5° , 1 koffie zwart , het gezelschap , de sfeer en inrichting. Dus dat zijn hier eigenlijk 6 keer vijf sterren dat maakt 30 enzo . Niet moeilijk over doen - gewoon 'ns een keer bezoeken .
Recentelijk is dit café verbouwd. Het aanbod van bier is zeer groot en het personeel heel vriendelijk. Voor een normaal biertje betaal je hier €2,20. Kortom zeker aan te raden!
Dit gezellige café is een tijd lang gesloten geweest omdat de nieuwe uitbater grondig wilde verbouwen. Het wachten is de moeite waard geweest. Mooi terras, mooi interieur en prima bediening!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Café De Posthoorn.

Hoogstraten bar

openingstijden, locatie, vervoer. Kerkstraat 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Café De Posthoorn adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Café De Posthoorn. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Café De Posthoorn delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Withofke 't Withofke 7 km We hebben daar een top personeelsfeestje gehad heel lieve uitbaters
Diana's Feestcafé Diana's Feestcafé 8 km Een kleine, gezellige en laagdrempelige aangelegenheid waar gezelschapsdames u gezels...
De Hoaghste Tyd De Hoaghste Tyd 8 km Mooi verzorgde plaats om te vertoeven, wij zaten op het terras. Binnen is het heel g...
Taeymans espressobar Hoogstraten Taeymans espressobar Hoogstraten 9 km Mooi verzorgt ontbijt aan huis geleverd tijdens de Corona periode , top , Heerlijk ve...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid