facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café de Paris

Café de Paris
Adres: Van Bunnenplein 29 , Knokke 8300, BE
Telefoonnummer: 0496 61 42 57
Stad: Knokke
Route: Van Bunnenplein 29
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:30
Maandag: 18:00-22:00
Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 12:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: cafe de paris amsterdam, cafe de paris amsterdam menu, café de paris gent, cafe de paris menu, cafe de paris studentenkorting, café de paris nieuwpoort, cafe de paris parijs, cafe de paris knokke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DeLy's DeLy's 227 meter Heel lekker gegeten! Vriendelijke bediening!
Recensies
Met oudjaar genoten van leuke avond in Café de Paris. Gestart met glaasje champagne en geëindigd met glaasje champagne. Eten was zeer lekker en bediening was dik inorde. Voor herhaling vatbaar! Benieuwd naar de brasserie keuken. Proficiat voor kok, keukenpersoneel en zaalpersoneel!
Prachtige zaak, superlekker, geweldig mooie presentatie en heel vriendelijk en bekwaam personeel. Toegegeven beetje prijziger but so worth it!!
Prachtige zaak vlakbij het strand van Knokke. Bediening was zeer vriendelijk, charmant en professioneel. Uitgebreide drankenkaart, de apero van het huis suggestie was een voltreffer. De menukaart is aan de prijzige kant, maar de gerechten zijn van topkwaliteit en erg lekker. Steak tartaar is een prima keuze. Reserveren is een must. Enige minpuntje: het was een beetje rumoerig binnen, maar zeker niet onoverkomelijk. Aanrader!
Mooi restaurant met aangenaam half open terras in Knokke. Vriendelijke en professionele bediening. Lekkere wijnen per glas. Hemelse tomaat-garnaal met vers gepelde garnalen, niet goedkoop maar zijn geld waard. Ook de vol-au-vent is een smaaktopper. Update 24 juli 2020. De vol-au-vent blijft op hetzelfde niveau als de eerste keer maar de tomaat-garnaal is van de kaart verdwenen. De steak americain is nu hun signature dish en zeker de moeite waard.
Kom hier dikwijls in de weekends altijd lekker eten en gezellige sfeer.Eten: 5/5
Zeer lekker gegeten en vriendelijk . Wijnen wel prijzig
Lekkere gerechten en vlotte bediening. Binnen wel wat rumoerig.
Lekker, vriendelijk, iets te veel Knokse prijzen.Eten: 4/5
Wij komen hier nooit meer. Filet pur besteld, doorregen met vet/vezels. Uiteindelijk nieuw stuk gekregen, maar dan niet gebakken zoals gevraagd. Champignonsaus was een watersaus, zeggen ze dat ze het gaan doorgeven, maar uiteindelijk 0,0 compensatie. Een drankje van ‘t huis was wel op zijn plaats geweest ;-. Voor vlees moet je hier dus NIET zijn… Mijn GSM nummer 0479/66.62.45 moesten jullie toch nog met een geste willen komen…
Een heerlijk restaurant waar je rustig kunt zitten buiten alle drukte van de kust van Knokke. De bediening is van hoog niveau evenals de kwaliteit van het eten. Wil je jezelf trakteren of verwennen ga dan hier eens eten. De prijzen zijn vergelijkbaar met andere restaurants in Knokke, maar je zit toch net in een wat chiquere ambience.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid