facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café d'O

Info

Lekker puur at a place with a view !

Geschiedenis

Café d’O opende op 9 maart jl zijn deuren ! Een nieuw adresje om te genieten van bistronomie en dit in Sint Amands . Een klein, schilderachtig dorpje aan de Schelde, vooral bekend vanwege z'n meest beroemde inwoner ooit, de schrijver Emile Verhaeren, al kreeg ook de schilder Romain De Saegher hier een eigen museum.

Gelegen pal in Klein Brabant, de streek waar de televisiereeks Stille Waters ooit werd opgenomen, is Sint Amands populair bij natuurliefhebbers en wandelaars.

Voor de keuken gingen we in zee met Johan Yon en Koen Roggen. Zij staan voor een pure seizoensgebonden productkeuken met dagverse ingrediënten.

Op dit ogenblik is de kaart beperkt, met een 3 of 4 gangenmenu en enkele suggesties. In de komende weken wordt de kaart verder uitgebreid.



"Café d’O is een team van jonge wolven, die honger hebben naar kwaliteit en voortdurend zoeken naar de puurste vorm van koken.De keuken? Die is klassiek, maar toch creatief. Vol gerechten uit de streek, bereid met seizoensgebonden ingrediënten. Met symfonieën op het bord die elke fijnproever in het juiste ritme brengen. Gepresenteerd met het oog van ware designers.Onze gasten laten genieten van de puurste vorm van eten werd ondertussen onze MISSIEWelkom bij Restaurant Café d’O"
Adres: Emile Verhaerenstraat, 14 , Sint-Amands 2890, BE
Telefoonnummer: 052 50 37 60
Stad: Sint-Amands
Route: Emile Verhaerenstraat, 14
Postcode: 2890


Openingstijden

Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 18:00-21:30
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 18:00-21:30
Vrijdag: 12:00-14:30
Vrijdag: 18:00-21:30
Zaterdag: 18:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: cafe d'o menu, den amandus sint-amands, cafe d'o openingstijden, bistro lara louise sint-amands, cafe d o openingstijden, tripadvisor café d o, cafe d'o michelin, cafe d o te sint amands
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Cuytegemhoeve De Cuytegemhoeve 2 km Een echte openbaring! Het aanbod van speciale bieren is ongelooflijk! Ook her eten is...
Recensies
Vriendelijk ontvangst, Top keuken. Fan van een goed wit wijntje? Afrikaanse SPRINGFIELD CHARDONNAY ‘METHODE ANCIENNE’
Met volle teugen genoten van het viergangenmenu met begeleide wijnen. Het moet gezegd: elk gerechtje was een lust voor het oog en een streling voor de tong. Het hele plaatje klopt. Proficiat voor het hele team van Café d'O voor deze culinaire ontdekking!
Uitgekomen bij Café d’O via de website van Gault Millau 13.5/20. Het restaurant levert een prachtige service op alle vlakken om van de avond een mooie herinnering te maken: website, parking, tafels, service, wijnkaart en uiteraard het eten. Complimenten voor de King Krab en Sint-Jacobsvruchten. Tot snel op jullie terras. Parkeren: Zeer gemakkelijk en ruim parkeren op prive parking.
Heel lekker eten. Vriendelijke bediening. Aangepaste wijnen zijn top en worden vlot geschonken
Het restaurant is op een mooie locatie gelegen met prachtig uizicht op de Schelde vanaf het terras. We hebben geopteerd voor de 5 gangen menu. Globaal genomen waren de gerechten erg mooi gepresenteerd en goed van smaak. Enkel het eerste gerecht kabeljauw miste toch wat kruiding. Tot hier het positieve dan... De twee minpunten: - We zijn aan tafel gegaan om 18u30 en ons dessert stond op tafel om 22u30... De wachttijden zijn met andere woorden veeeel te lang! - De prijs is niet helemaal in overeenstemming met wat je op het bord en glas krijgt. 100 euro per persoon vond ik het echt niet waard. Het water kost er bijvoorbeeld 10 euro/liter, toch bedenkelijk.
Heerlijk gegeten. Gerechten aangepast aan het seizoen en maar bijzonder veel respect voor produkt en smaak bereid. Ook op gebied van presentatie is er niet veel aan te merken. Pluspunt is zeker de mogelijkheid voor aangepaste niet alcoholische sapjes tijdens de gerechten. Prachtig uitzicht op de Schelde.
Fantastische ervaring. Mooi uitzicht. Zeer lekker eten en héél vriendelijke bediening. Warm aanbevolen. Je wordt er écht verwend op alle niveaus.
Zeer lekker, prijs kwaliteit erg goed.
Heel lekkere menu met complimenten voor de sommelier! Hele lekkere wijnen
Heel lekker gegeten en gedronken in een mooie omgeving. Je wordt er super vriendelijk ontvangen door het personeel en de eigenaresse. Het eten hier is wel niet alledaags en met een tikkeltje meer. Dat maakt het heel speciaal. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Café d'O met het openbaar vervoer


Sint-Amands Kerkstraat 150 meter
938
Mariekerke Weertstraat 300 meter
252
257
Mariekerke Weertstraat 300 meter
938
Mariekerke Weertstraat 310 meter
252
257
Mariekerke Weertstraat 310 meter
938

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid