facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Caberdouche

Café Caberdouche
Adres: Place de la Liberté 8 Vrijheidsplein 8 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 356 14 05
Stad: Brussel
Route: Place de la Liberté 8
Huisnummer: Vrijheidsplein 8
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 09:00-00:00
Dinsdag: 09:00-00:00
Woensdag: 09:00-00:00
Donderdag: 09:00-00:00
Vrijdag: 09:00-01:00
Zaterdag: 09:00-01:00
Zondag: 09:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: caberdouche betekenis, le caberdouche bruxelles, caberdouche vertaling, vrijheidsplein brussel, caberdouche brussel
Recensies
Restaurant Cabardouche heeft een heel mooi en gezellig terras onder de bomen van de Vrijheidsplaats. Ik lunchte op het terras van Cabardouche samen met achttien van mijn collega's. Bij het reserveren was er echter iets misgelopen: één van mijn collega's was persoonlijk langsgegaan om te reserveren voor onze grote groep, maar de bediening had én haar naam verkeerd genoteerd én het tijdstip waarop we kwamen eten. Al een geluk dat mijn collega goed op voorhand ter plekke was, want de bediening verwachtte ons gezelschap pas 's avonds in plaats van 's middags. Dat was al geen goed teken en spijtig genoeg viel ook het eten tegen. De dagschotel, een Thaise curry met scampi, was echt beschamend. Zo'n dagschotel zou ik mijn klanten nooit durven voorschotelen. In de waterige en smaakloze currysaus dreven met moeite een drietal scampi en de rijstnoedels in dat waterige goedje waren niet lang genoeg gekookt. Bovendien had ik een whisky sour als aperitief besteld die pas ná mijn hoofdgerecht arriveerde. Echt, abominabel. Spijtig, maar op deze mooie locatie zullen ze mij niet snel terug zijn.
Wij zijn hier met twee personen zonder reservering binnen gaan eten. Het personeel was heel vriendelijk en waren tweetalig. De menukaart is klein, maar voor ons was er voldoende keuze. Er was geen aan-tafel-bediening, je moest je bestelling doorgeven bij de bar en meteen betalen. Het eten wordt snel geserveerd en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Mooie zaak met een leuke sfeer. Ook een mooi terras. Enkel iets gedronken en was zeer aangenaam. Mooi aanbod van bieren en andere dranken. Ligt dicht bij het Koninklijk Circus dus ideaal om daar iets te drinken voor of na het optreden. Ligt op een aangenaam pleintje in het hartje van Brussel. Bediening was self service aan de bar en was zeer vlot. Ik wil hier nog wel eens teruggaan.
Leuke plek om een drankje te doen op het terras. Wij namen er de huisgemaakte hummus bij. Was lekker! De bediening is vriendelijk en snel.
Groot terras. Rustig park/pleintje. Binnen zag er ook gezellig uit. Ruime keuze aan bieren.
Fijn terras op gezellig pleintje, ideaal om een glas te drinken. Eetkaart is eerder beperkt. Sommigen van het personeel is niet tweetalig en doet er ook geen moeite voor.
Een heerlijk terras, in het groen. Leuke sfeer! Goed voor een snelle hap, maar de keuken is niet mindblowing. En de bediening is niet altijd ven vriendelijk / snel.
Heel vriendelijk, zalig gelegen terras en schappelijke prijzen!
Heel gezellige keer waar je lekker en origineel kan eten. Ze hebben een prettige selectie aan dranken. In het weekend best reserveren als je met meer dan twee komt.
Vanavond heb ik hier met een vriendin gegeten en ik heb er gemengde gevoelens bij. We werden ontzettend vriendelijk ontvangen en binnen vroeg ik aan dezelfde ober naar de vegan opties. De jongen was was vrolij, zeer bereid mee te denken en heeft het in de keuken voor mij nagevraagd. Er rolde snel verschillende opties uit en we namen plaats. Aan tafel kwam er een veel minder vriendelijke Italiaanse ober onze bestelling opnemen. Hij vertelde mij dat enkel de salade veganistisch was en dat de vegetarische balletjes niet vegan waren ondanks dat de jongen die ons ontving het had nagevraagd en zei van wel. Toen ik vroeg waarom ze niet vegan waren kon hij daar geen duidelijk antwoord opgeven. Het was rustig in het restaurant maar de ober was duidelijk ongeduldig. Er stonden ook geroosterde courgettes, en rauwkost met hummus op de kaart waar hij niets over zei. Uiteindelijk heb ik toch de salade besteld waarna de ober nogmaals herhaalde dat dat de enige vegan optie was waarop ik luchtig reageerde dat er vast opties bijkwamen als de vraag naar veganistisch zou stijgen. Toen leek de ober nog geïrriteerder en antwoordde met een korte ‘nee’ en liep toen weg. Ik stond perplex. Nog geen 10 minuten later stond het eten op tafel en werd het netjes en vriendelijk uitgeserveerd. Door deze ervaring zou ik deze plek niet snel opnieuw bezoeken, ondanks dat de salade zelf wel erg lekker was, het snel op tafel stond en de overige medewerkers wel heel vriendelijk waren.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Café Caberdouche.

Brussel cafés

openingstijden, locatie, vervoer. Place de la Liberté 8 brussel ontbijt en brunch kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Café Caberdouche adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Café Caberdouche. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Café Caberdouche delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le NewDaric Le NewDaric 0 meter
Le Mangeoire Le Mangeoire 49 meter Fijne sfeer en persoonlijke bediening, beperkte keuze maar prijs-kwaliteitverhouding ...
Babel Babel 55 meter Vertaald door Google Zeer goed vegetarisch bord voor 14 EUR. Mooie en rustige plek om...
Proznack Proznack 158 meter Bienvenu chez Proznack , Le resto-snack de Bruxelles depuis 1998. Welkom bij Proznac...
Le P'tea Lunch Le P'tea Lunch 169 meter Vertaald door Google Genoten van een geweldige lunchspecial - goede ingrediënten; uit...
Ah Non peut-être Ah Non peut-être 223 meter Ontzettend vriendelijke dame in de bediening. Maar 3 tafeltjes en toch duurde het bes...
My Little Cup My Little Cup 237 meter Engelstalige dame met klein, gezellige koffiebar. Enige nadeel dat je met slechts enk...
Grand Pam Pam Grand Pam Pam 268 meter
Sidros Sidros 302 meter
F. Van Nijverseel F. Van Nijverseel 312 meter
Le Café by PointCulture Le Café by PointCulture 327 meter Geweldige culturele plek op de campus!
Wallace Wallace 331 meter Het zijn niet de beste chicha maar er was ne sfeer niet de mijne jammer maar helaas m...
Miloly Miloly 434 meter Zeer warme plaats
Meyboom Meyboom 466 meter zin in een lekkere pasta, dan ben je in de Meyboom zeker aan het juiste adres. Ik kie...
Le Lautrec Le Lautrec 556 meter
Le Bota Le Bota 581 meter
Kamilou Kamilou 582 meter Multiculturele tent in de Europse wijk. Sexy gerechtjes en véél beau-monde. Zou in ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid