facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café Brocante Bazel

Adres: Koningin Astridplein 1, 9150 Bazel
Telefoonnummer: +32 475 29 15 95
Stad: Bazel
Route: Koningin Astridplein 1
Postcode: 9150


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oan De Kaarek Oan De Kaarek 13 meter
T Gildenhuis T Gildenhuis 193 meter Voor te beginnen zeer vriendelijke mensen , van de cafébaas weet je altijd wat hij de...
Gildenhuis Gildenhuis 193 meter Lekker en gezellig zoals altijd. Vriendelijke bediening...
T hoeksen Af T hoeksen Af 1 km Liever Duvel dan rijstpap, maar hij moet wel koud staan.
Recensies
Gisteren de heerlijke Tripel Brocante gedronken. Heel vriendelijk geholpen door de eigenaresse die met verdiende trots haar eigen bier opdiende. Leuk sfeervol café!
Uiterst onaangename ervaring met uitbaatster. Verrassende wending. De mooiste tafels zijn voor de vaste klanten. Glimlachen wordt hier niet geapprecieerd.
Zeer onvriendelijke, boertig en bazin zit ladderzat op haar terras met een sigaret in de hand. Terwijl we als klant vriendelijk om een drankkaart gingen vragen. Kregen we het antwoord "als je zo begint ga dan maar in de Calimero achter den hoek iets drinken... Echt echt een afrader dit café...
Wat een onbeschoft mens. Daar kom ik/wij nooit meer. Spijtig voor zo een mooi cafeetje op zo een mooie locatie. Maar hoe die de mensen behandeld, ze is het niet waard dat ze iets verkoopt. Ze drinkt duidelijk zelfs iets te graag. Ben duidelijk niet de enige met deze klachten. En terecht . Laatste keer dat ik het geprobeerd heb.
Een gezellig cafeetje met eigen gebrouwen en enorm lekker bier. Toffe bediening.
Gezellige kroeg om iets te drinken na een leuke wandeling
Don't visit! Zeer onbeleefd omdat ik niet met bankkaart kon betalen. Toen ik ze hierover aansprak kreeg ik als reactie "ik heb klanten genoeg" "mijn vaste klanten betalen cash" "ik heb klanten genoeg, ga dan naar een ander café". "mijn klanten bestellen geen water en thee". Ik werd niet alleen onvriendelijk behandeld, maar er werd ook neergekeken op het feit dat ik water en thee bestelde en een Antwerps accent heb maar geboren en wonende in het Waasland.
Zeer duur en uiterst onvriendelijk. Thee niet om te drinken. Wij moesten onze drank zelf gaan halen aan de toog terwijl de uitbaatster zat te roken aan de tafel naast ons. Misschien waren ze wel opnames voor het TV programma "verborgen camera" aan het maken.
Gezellig praatcafé ingericht met antieke spulletjes, gelegen aan het plein bij de kerk in Bazel, een aanrader om iets te gaan drinken, probeer ook het biertje brocante, biertje van het gelijknamige café. De eigenares heeft goede smaak.
Glaasje champagne gedronken,kwamen met de fles aan tafel bedienen Zo hoort het ,kom terug
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Café Brocante Bazel met het openbaar vervoer


Bazel Dorp 80 meter
93
95
97
99
99S
Bazel Dorp 80 meter
280
Bazel Dorp 130 meter
93
95
97
99
99S
Bazel Dorp 130 meter
280
Bazel Dorp 130 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid