facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caers Kinesitherapie

Info

Ik ben een jonge kinesitherapeute die samen met jou een probleem/klacht wil aanpakken. Met veel enthousiasme zal ik klaar staan voor jou met raad en daad!



"Wij zijn een jong team van 3 kinesitherapeuten en een osteopate in opleiding die werken in Kruibeke, je kan voor een verscheidenheid aan klachten bij ons terecht!"
Adres: Moldovitalaan 3, 9150 Kruibeke
Telefoonnummer: +32475265153
Stad: Kruibeke
Route: Moldovitalaan 3
Postcode: 9150



op zoek naar gerelateerd: Osteopaat Kruibeke, Kinesist Bazel, Kine Kruibeke, Kinesist vinden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jirka Van Goeye Jirka Van Goeye 827 meter Super aangename begeleiding. Ikzelf doe al eventjes de bootcamp outdoor mee, na een h...
Kine-Moves kinesitherapie Kine-Moves kinesitherapie 2 km Zeer vriendelijke en capabele kinesisten. Hebben me al van meerdere sportblessures va...
Recensies
Ik ben door de huisarts doorverwezen voor behandeling van pijnlijke schouder en nek. Alles bleek goed vast te zitten, maar dank zij de goede massage therapie van Margo werd alles goed losgewerkt. Toch werd er ook gezocht naar het waarom dat alles zo vast zat, en door gerichte vragen te stellen kwamen we uit bij mijn werkplek en zithouding. Dank zij enkele aanpassingen aan de stoel, goede tips en oefeningen voor thuis, in combinatie met de kiné was ik snel van mijn pijn verlost. Top verzorging van een hele toffe en enthousiaste dame !
Super goede kine en super vriendelijk. Ik ga nu enkele maanden naar margo en ben zo blij met haar als mijn kinesiste. Ze heeft me echt al super goed geholpen met mijn rug! En je kan ook altijd eens lachen door de toffe gesprekken.
Heel goed geholpen, onwetend richting de kine en na 2 beurten wist ze wat er aan de hand was terwijl dokter vaag was en kon de juiste behandeling opgestart worden!
Na mijn 2de bevalling kon ik bij Margot terecht om mijn bekkenbodemspieren terug aan te sterken. Het was een fijn contact met begeleiding op mijn maat. Ik werd op mijn gemak gesteld en kon met al mijn vragen bij haar terecht. Ik raad Margot zeker aan.
Zeer goed geholpen. Denkt mee, en helpt met uitvoering oefeningen. Kon tijdens behandelingsperiode toch licht blijven lopen. Top.
Zeer goed geholpen door kine Manon met mijn rugproblemen. En de leuke babbel krijg je er gratis bij. Een aanrader !
Zeer bekwaam en altijd even vriendelijk. Je krijgt ook steeds een duidelijke uitleg, ze hebben zowel mij als mijn zoon super geholpen
Margot is echt een Top Vrouw ! Staat steeds klaar met professioneel advies, geeft zeer goede behandelingen en maakt tijdens de sessies ook tijd voor een babbeltje ! Ook de praktijk op zich is zeer aangenaam.
Margo heeft mij heel goed geholpen, van lage rugklachten tot mijn nek alle klachten opgelost. Ook nog een hele resem oefeningen meegekregen om te stretchen en te versterken zodat kleine probleempjes rap terug onder controle zijn. Proficiat om met zoveel enthousiasme en plezier mij te helpen, en nog dikke merci.
Na mijn schouderoperatie supergoed begeleid geweest door Margo. Zij doet dit met zoveel passie en enthousiasme! Echt zeer aangenaam om samen te werken. Ben bijna weeral volledig de oude. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Caers Kinesitherapie met het openbaar vervoer


Kruibeke Moldovitalaan 7 30 meter
Kruibeke Moldovitalaan 140 meter
Kruibeke Dorp 340 meter
93
95
97
99
99S
Kruibeke Dorp 340 meter
280
Kruibeke Dorp 360 meter
93
95
97
99
99S

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid