facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cadre 2000

Cadre 2000

Info

Atelier d'encadrement

Adres: Rue des Moissons 51 Oogststraat 51 , Saint-Josse-ten-Noode 1210, BE
Telefoonnummer: 02 219 92 54
Stad: Saint-Josse-ten-Noode
Route: Rue des Moissons 51
Huisnummer: Oogststraat 51
Postcode: 1210


Openingstijden

Maandag: 08:30-18:00
Dinsdag: 08:30-18:00
Woensdag: 08:30-18:00
Donderdag: 08:30-18:00
Vrijdag: 08:30-18:00
Zaterdag: 10:00-15:30

Recensies
Bom lugar, com atendimento ayencioso.
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zeer goed advies, evenals een op maat gemaakte realisatie van de kozijnen. Zeer goede adressen voor kwaliteitslijsten. En een parkeerplaats voor de deur wat in de buurt uitzonderlijk blijft.
Beste klantenservice die ik in Brussel heb gehad, zelfs voor kleine aankopen. Vriendelijke deskundige eigenaar die haar uiterste best deed en extra behulpzaam was. Kant-en-klare lijsten, prints en op maat gemaakte lijsten. Ik zal zeker terugkeren.
Altijd zo fijn met een goede keuze en vriendelijke begeleiding. Altijd een groot genoegen...
Grote selectie lijstwerk, zeer professioneel, mooie keuze aan eindproduct
Goede service! Grote keuze aan lijsten. Kwalitatief familiebedrijf. Mogelijkheid om vlak voor de deur te parkeren maar kom snel en vraag om een ​​"bezorg" poster want gereserveerde parkeerplaats!!!
Het is een magische en magische plek! De kaderleden zijn altijd goed op smaak en geven altijd heel goed advies. Zoveel jaren dat ik trouw ben aan hun bedrijf, ben ik nog nooit teleurgesteld geweest. Ik wens je nog steeds een uitstekend vervolg.
Sinds 4 jaar kaderen zij onze tentoonstellingen in. Nauwkeurig, zorgvuldig en betrouwbaar werken voor deadlines.
Fantastisch... Daar openen we onze horizon... Het is moeilijk om iets niet te willen. En het is een artiest die je adviseert, ... Warm en vriendelijk onthaal, gekoppeld aan scherp advies. Fantastisch.
Ik had een probleem met mijn bestelling, goed dat het niet voor een bepaalde gelegenheid was. Toen ik het bestelde vertelden ze me dat ik 3 weken moest wachten. Toen ik na 3 weken belde, vertelden ze me dat er een fout was gemaakt en dat ik mijn product over 2 weken kan behouden. Dus in totaal heb ik 5 weken gewacht, maar ze hebben geweldig werk geleverd. Het was echt waar ik op hoopte. Ik vond de prijs schokkend hoog, maar na zoeken naar andere heb ik me gerealiseerd dat de prijs in het algemeen schrikbarend hoog is in België. Hoe dan ook, als je je werk goed gedaan wilt hebben, en je hebt wat tijd en geld over, dan zijn zij de juiste mensen om je tot te wenden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid