facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cabinet vétérinaire Liégeois JL

Cabinet vétérinaire Liégeois JL

Info

CHIRURGIE, HOSPITALISATION,SOINS INTENSIFS, URGENCES, RADIOLOGIE NUMERIQUE, DENTISTERIE, OTOSCOPE NUMERIQUE, ALIMENTS DIETETIQUES."Consultations uniquement sur RDV du lundi au samedi matin.Horaire : DU LUNDI AU VENDREDI DE 7H30 À 19H30 LE SAMEDI DE 8H00 À 12H30"
Adres: route d'Ath 328, 7050 Jurbeke
Telefoonnummer: 065/22 75 01
Stad: Jurbise
Route: route d'Ath 328
Postcode: 7050


Recensies
Onze kat is na 6 weken vermist te zijn gevonden. Hij was er slecht aan toe en de dierenarts toonde geen medeleven of vriendelijkheid. Hij heeft zeker de vereiste vaardigheden, maar in een situatie als de onze, waarin we een andere oplossing wilden zoeken dan euthanasie, vertelde hij ons dat we hem terug konden nemen "maar dat is ons probleem", leek hij geïrriteerd omdat we hem vroegen naar de toestand van de kat, leek hij haast te hebben om er een eind aan te maken. We wisten dat de kat niet veel overlevingskans had en dat euthanasie gezien zijn toestand bijna onvermijdelijk was maar we zijn zelf geen dierenarts en het lijkt ons dat vragen stellen zodat we de situatie in zijn geheel begrijpen, vereist is. We zijn verdrietig om de kat te verliezen en zelfs meer in deze omstandigheden
Heel aardig, mijn pups werden snel verzorgd minder dan 30 minuten voor zowel onderzoeken als inentingen. Hij spreekt goed Engels, wat erg nuttig was.
Hallo, Ik kom net terug van de Luikse dierenarts.. Na 6 weken verdwijning werd ik gebeld dat mijn kat was gevonden, daar aangekomen begreep ik dat mijn kat geen grote schijn van kans meer had, maar ik besloot toch om te proberen hem te redden ondanks de zuchten van de dierenarts. Na 2 dagen aan de telefoon vertelde hij me "we zullen een beslissing moeten nemen", dus ik weet dat het einde nabij is. eenmaal daar zegt hij tegen ons "nou, wat moeten we doen? Als je hem terug wilt nemen, kan dat maar het is niet meer mijn probleem" hier... dus ja, ik begrijp dat hij gewend is aan de dood en nogmaals, Ik geloof hem als hij zegt dat er geen kans meer is.. maar ik ben geen dierenarts, ook al zijn mijn vragen stom, een antwoord met een minimum aan medeleven is altijd goed, zeker op deze momenten.. eindelijk, nogmaals ik doe trek deze vaardigheden niet in twijfel, oké, hij is geen psycholoog, maar weten hoe je de momenten met mensen moet beheren, kan op deze momenten een groot pluspunt zijn.. Ik hoop een op zichzelf staand geval te zijn en als het zo is, weet ik niet waarom maar ik moest het opschrijven om eindelijk te kunnen rouwen.
Geweldige dierenarts. Sterk aanbevolen. Prachtig mens die medeleven heeft met dieren en geeft om het welzijn van het dier.
Zeer goede dierenarts. Die heel goed kan werken en van dieren houdt.
Tussen de vreugde en de pijn vinden we een mens en luisterend, nogmaals bedankt aan jou en Sylvie voor alles. de zorg voor mijn 2 dochters en vooral omdat ik ze voor altijd verenigd heb kunnen laten ... Bedankt voor alle colroy
Ik adviseer met gesloten ogen! Hyperprofessioneel, zeer vriendelijk en ongeëvenaarde zoetheid met onze dierenvrienden. Bedankt voor Eros en mijngas
Is altijd heel lief en zachtaardig met mijn honden. Neemt de tijd voor ze en heeft goed voor ze gezorgd als we op bezoek zijn.
Zeer vriendelijke en zorgzame dierenarts Het stimuleert de consumptie niet
geweldige dokter helpt altijd
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cabinet vétérinaire Liégeois JL.

Jurbise dierenarts

openingstijden, locatie, vervoer. route d'Ath 328 jurbise huisdier kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Cabinet vétérinaire Liégeois JL adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cabinet vétérinaire Liégeois JL. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cabinet vétérinaire Liégeois JL delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid