facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cabinet vétérinaire Dr Ladade

Cabinet vétérinaire Dr Ladade

Info

Ma préoccupation principale le bien-être et la santé de votre compagnon.
Médecine interne,chirurgie,hospitalisation, radiologie,visite à domicile

Geschiedenis

Soins des animaux.
Soucieux du bien-être de vos compagnons, nous serons à votre écoute pour répondre à toutes vos questions et pour vous conseiller.

N'hésitez pas à nous contacter pour de plus amples informations

Adres: 27 Avenue Charles Madoux, 1160 Oudergem
Telefoonnummer: 02 735 25 28
Stad: Auderghem
Route: 27 Avenue Charles Madoux
Postcode: 1160


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foubert Foubert 2 km Heel goede dierenarts. Een echte aanrader!
Recensies
Zij was de enige dierenarts die het probleem van onze hond ontdekte en ons hielp het te behandelen. Heel geruststellend en menselijk en beschikbaar. Hartelijk bedankt!
Ik heb lang gewacht om een ​​dierenarts zoals dr. Ladade te vinden. Ze kent haar vak, maar neemt ook en vooral de tijd om zich aan te passen aan de behoeften van uw huisdier. Het is nogal een eindje van mijn huis, maar daar ga ik heen en nergens anders Dankjewel
Dr. Ladade is gewoon geweldig! Ze is een zeer kundige dierenarts, maar vooral heel menselijk. Ze wist hoe ze onze kat moest redden toen hij in kritieke toestand verkeerde en deed er alles aan om hem te behandelen. De begeleiding was perfect! De zorg die ze verleende was inderdaad van zeer hoge kwaliteit en de ziekenhuisomgeving voor onze kat was uitzonderlijk. Ze nam de tijd om ons elke stap van haar behandeling uit te leggen en hield ons elke dag op de hoogte van de vorderingen van onze kat, zodat we haar konden bezoeken! Ze was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden en ons gerust te stellen. Dr. Ladade was erg flexibel met afspraaktijden en was in staat om de zorg aan te passen aan de behoeften van onze kat om zijn leven te redden. We waren onder de indruk van zijn vriendelijkheid, zijn aandacht en zijn passie voor zijn vak. Ze toonde echt grote professionaliteit en toewijding aan onze kat. Ze zorgde voor hem alsof het haar eigen was, en dat bleek uit de zorg die ze hem gaf. De ziekenhuissetting was uitzonderlijk, onze kat werd met alle mogelijke comfort behandeld en de verzorging was perfect. Dr. Ladade was in staat om een ​​rustige en rustgevende sfeer te creëren voor onze kat, die in de beste omstandigheden kon herstellen. Dr. Ladade volgde onze kat op de voet na zijn ziekenhuisopname en nam nieuws op. Daarnaast zijn de oefenfaciliteiten modern en zeer goed uitgerust, wat voor ons erg geruststellend was. We zijn dr. Ladade oneindig dankbaar voor alles wat ze voor ons en voor onze kat heeft gedaan. Ze heeft het leven van onze metgezel gered en we zijn haar eeuwig dankbaar. Ze verdient meer dan 5 sterren als dat mogelijk was, ze is gewoon uitzonderlijk. We raden haar ten zeerste aan aan alle eigenaren van gezelschapsdieren die op zoek zijn naar een competente, zorgzame en gepassioneerde dierenarts.
Deze dierenarts is geweldig!!!! Ze zorgt super goed, super aardig, super aangenaam en super behulpzaam en aardig! Ze is er altijd om naar haar patiënten te luisteren, ik ben nu verschillende keren bij haar thuis geweest en eerlijk gezegd kun je niemand beter vinden dan zij!! Het is een grote liefde en een grote verliefdheid!! Ik kwam vaak met mijn harige poesjes en elke keer als ze haar zo vieren, zijn ze blij haar weer te zien! Haar prijzen zijn super betaalbaar en eerlijk gezegd is het voor die prijzen de kwaliteit meer dan waard, ze doet het goed en zorgvuldig. Eerlijk gezegd beveel ik Dr. Ladade ten zeerste aan. Nogmaals bedankt voor het delen van al je vriendelijkheid en vriendelijkheid. Beste dierenarts van België zou ik ronduit zeggen! Kusjes
Ik ging erheen op basis van de goede recensies. Wat ik wel kan zeggen is dat ze helemaal niet klopt qua prijzen, wat ze aan de telefoon zegt en wat ze in overleg vraagt ​​komt niet overeen. Voor een Leptospirose-vaccinatieherinnering rekende ze me 70 € inclusief het consult toen ze me vertelde dat het consult 25 € per telefoon is. Ze verdedigt zich door te zeggen dat het consult een uur heeft geduurd terwijl zij degene is die erg traag is en alle kanten op gaat om andere onkosten eruit te krijgen. En dan, als het consult normaal gesproken een half uur duurt, is het aan haar om haar tijd goed in te delen. Toen ik de prijs van het vaccin vroeg, antwoordde ze spottend: "bah, je verdient 70-25€", dus ik betaalde voor een boostervaccin 45€, terwijl het 9,50€ is bij dokter Olivier Dubois. Ze laadt zich volledig op het hoofd van de klant, de mijne lijkt jong en onervaren. Ze maakte misbruik van de situatie.
Luisterend, super attent en gewetensvol, doet Dr. Ladade er alles aan om mijn kleine kat van 4 weken oud te helpen. Ik had niet om beter kunnen vragen. :
Dr. Valerie Ladade is een dierenarts die echt om haar klanten en haar harige patiënten geeft. Ze is supervriendelijk, echt professioneel en betrouwbaar. Ik zal in de toekomst naar haar blijven gaan, aangezien zij de beste dierenarts is die ik in Brussel heb gezien.
Dierenarts met passie voor haar vak en erg aardig. Ik raad aan !
Dr. Ladade is gewoon schattig. Ze doet haar werk met heel haar hart. Het blijft niet alleen bij de verzorging van het dier. Ze is empathisch met de meesters en neemt achteraf nieuws. Bedankt voor mijn Sousou
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid