facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cabinet ORL du Dr. Costa

Cabinet ORL du Dr. Costa
"Médecin Spécialiste ORL Nez - Gorge - Oreilles , pour adultes et enfants sur la région d’Esneux. Traitements médicaux et chirurgicaux.Diplômé à l’Université de Liège, Oto-rhino-laryngologie et chirurgie cervico-faciale.Domaines de prédilection:Rhinite allergique - Tests allergiques cutanés - Désensibilisation.Titre d’Allergologue, Capacité d’Allergologie à l’Université de Lille 2.Sinusites - Obstruction nasale - Ronflement.DIU en Rhinologie, l’Université de Paris V."
Adres: Rue Sous les Roches 86 Centre Médical la Roche d'Esneux, Esneux 4130, BE
Telefoonnummer: 04 242 91 21
Stad: Esneux
Route: Rue Sous les Roches 86
Postcode: 4130



op zoek naar gerelateerd: ORL Liège, Docteur costa ORL Andenne, Meilleur ORL Liège, ORL allergologue, Docteur nez gorge oreilles, Psychiatre Esneux, Centre Médical La Roche d'Esneux, ORL CHU Esneux
Recensies
Très bon acceuille , correcte et professionel ! Dr Costa neemt uitvoerig de tijd om naar je te luisteren.Neemt je klachten ernstig en stuurt je door voor meer onderzoeken indien nodig.Mijn man is doorverwezen naar het ziekenhuis voor een hoogdringende ingreep.Dankzij de juiste inschatting van het probleem door Dr Costa is mijn man nu nog in leven .Vele malen dank voor uw competentie !
Ik heb zelden zo'n gastvrije en attente specialist gekend, uiterst bekwaam, neemt de tijd om de problemen uit te leggen en eventuele oplossingen te geven, geeft alle nodige documentatie. Ik heb 1u15 gereden voor mijn consultatie en heb er absoluut geen spijt van. Bedankt!
Dankzij zijn wetenschappelijke publicaties heb ik deze fantastische specialist in de buurt van Luik leren kennen. De 110 km die mij van zijn huis scheiden, zijn lange tijd mijn beste investering geweest: hij heeft ernstige problemen opgelost waardoor ik niet ten volle kon leven. Ik ben hem oneindig dankbaar. Moderne arts die zich constant bijscholend en dus gebruik maakt van de nieuwste technieken. Pragmatisch en empathisch.
Dokter Costa werd mij aangeraden door mijn behandelend arts. Ik ben heel blij omdat hij erg pedagogisch is in zijn uitleg, hij neemt de tijd om uit te leggen en te laten zien... Hij heeft me met succes geopereerd toen ik erg ongerust was. Zeer ernstige follow-up na de operatie. Bedankt voor je vriendelijkheid en vriendelijkheid.
Uitstekende dokter die ik ten zeerste aanbeveel omdat hij de tijd neemt, met veel respect, om de hele geschiedenis van het orgaan met pijn te bekijken, maar hij voert ook alle andere onderzoeken uit om het gehoor, de toestand van de neus en van de keel grondig en indien nodig aanvullend onderzoek. Ik woonde in de regio van Verviers en kwam naar hem toe omdat ik tijdens een weekend last had van purulente infectieuze otitis. Ik was even teleurgesteld over de spoedarts van CHR VERVIERS als over KNO-arts Anne Dourcy van hetzelfde ziekenhuis. Ik wil je bedanken Dr. Da Costa omdat ik me dankzij jou 1000% zelfverzekerd voel.
Dr. Costa is een uitstekende professional. Hij was in staat om een ​​ziekte te diagnosticeren die ik al jaren heb en andere professionals hebben geen diagnose kunnen stellen. Ik raad hem ten zeerste aan als arts.
Gastvrije en warme plek. Dokter Costa is heel zachtaardig en aardig, weet hoe hij met kinderen moet omgaan en stelt hen in vertrouwen, evenals ouders. Beantwoordt alle vragen en is geruststellend. Grondig en zeer grondig onderzoek. Sterk aanbevolen.
Na een onaangenaam gevoel in de keel nam ik contact op met het kantoor van dokter Costa, die me heel snel binnen 3 dagen een afspraak gaf. Bekwame en geruststellende arts, zeer professioneel en attent. Naast KNO-arts is hij ook tabaksspecialist en allergoloog, kortom dokter Costa kan ik van harte aanbevelen.
Ik werd geopereerd door dokter Costa voor een septo-turbinoplastiek vanwege mijn moeilijkheden om correct te ademen. Zeer goede zorg voor en na de operatie, attente en geruststellende arts, zeer zachtaardig in zijn gebaren. Geen postoperatieve pijn. Ik adem eindelijk normaal en raad het ten zeerste aan
WAARSCHUWING! Dokter Costa ="VOORSCHRIJVENDE ARTS", een beetje hooghartig en onzeker van zichzelf. Ik kan het niet verdragen om tegengesproken te worden, pro-farmaceutische bedrijven met gratis geschenken. Alles groot. Heb dit zelden gezien! Doe de test: ga niet in zijn richting... hij zal al zijn sympathie verliezen! Het was best grappig moet ik toegeven. ..... Mijn naam is Anne Lefeve. In maart kwam ik in overleg. Ik heb er geen belang bij om de reputatie van deze zogenaamde dokter te schaden, het moet worden toegegeven dat er veel KNO-, tabaksspecialisten zijn,... een openharttransplantatie. Volgens de dokter is de CHAMPIX Fantsqtique! Is het in sommige landen niet ingetrokken? Maar sommige doktoren ondersteunen de tegenspraak niet waarschijnlijk ego? Turks hoofd van zijn klasgenoten op school? ... Vriendelijke groeten, Anne LEFEVRE En voor alle lovende recensies "zeer attent, zeer goed advies ...", is het alsof mijn kapper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid