facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cabinet Dubois Frédéric

Cabinet Dubois Frédéric

Info

mal de dos, problèmes articulaires, migraines

Geschiedenis

"An osteopath is only a human engineer, who should understand all the laws governing his engine and thereby master disease."



"L’ostéopathie est une méthode thérapeutique manuelle qui s’emploie à déterminer et à traiter les restrictions de mobilité qui peuvent affecter l’ensemble des structures composant le corps humain. Toute perte de mobilité des articulations, des muscles, des ligaments ou des viscères peut provoquer un déséquilibre de l’état de santé."
Adres: avenue Hilaire Parmentier 4a, 1440 Kasteelbrakel
Telefoonnummer: 0475862832
Stad: Braine-le-Château
Route: avenue Hilaire Parmentier 4a
Postcode: 1440


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Frédéric Dubois
Recensies
Met spoed ontvangen en ik kan alleen maar zeggen bedankt. Super vriendelijke osteo, zeer attent en professioneel, neemt de tijd om dingen goed uit te leggen en te luisteren naar de patient. Zeer empathisch en begripvol. Ik raad het ten zeerste aan en ik zou het niet nalaten om het om me heen te adviseren.
Uitstekende professional, behandelde mijn moeder met grote zorg, legt alles in detail uit. 5 sterren zonder twijfel...
Ik heb maar één ding te zeggen, bedankt. Top werk luisteren, hij richt zich direct op het probleem als dat er is. Alles wordt uitgelegd. Ik heb nooit de indruk dat hij haast heeft en dat we snel moeten handelen. En menselijk gesproken spreek ik geen goudklompje. Ik ben erg blij en beveel zijn werk aan.
Zeer handig online afsprakensysteem. Uitstekende aandachtige luisteraar naar de problemen en symptomen van de patiënt. Goede uitleg. Effectieve behandeling in mijn geval. Aangename sessie dankzij de humor van de heer Dubois.
Wat een geweldige ervaring! Monsieur Dubois heeft me gered! Luisterosteopaat, hij neemt de tijd om te luisteren, uitleg te geven,… dit alles in een goed humeur! Ik raad aan!
Gouden osteopaat ... geadviseerd door een vriend die hem in noodgevallen nam na hevige pijn. Delicaat, attent, zeer professioneel en nauwgezet in zijn werk, raad ik ten zeerste aan. Trouwens, ik zou alleen naar zijn huis gaan, ook al moet ik 50 kilometer reizen ... tot ziens!
Frédéric D. toont zich luisterend en zeer pedagogisch. Een zeer positieve eerste benadering waardoor ik mijn lichaam vanuit andere invalshoeken heb ontdekt! Ik kom er minder gespannen en beter uit. Wat niets bederft, hij is erg vriendelijk! Aarzel niet!
Meneer Dubois stelt je meteen op je gemak, hij neemt de tijd om uit te leggen hoe het lichaam werkt en de oorzaken van het probleem om zo het probleem aan te pakken. Hij is beschikbaar en attent, ook zeer goed advies. Ik raad aan
Frédéric Dubois stelt je erg op je gemak en neemt de tijd om uit te leggen hoe het lichaam werkt en hoe je je houding kunt verbeteren / waar je aan gaat werken /... raad ik aan.
Responsief, neemt de tijd voor patiënten en vooral efficiënt. Volgende aflevering ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid