facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cabinet Dentaire Dumortier Senger

Adres: Rue de la Coquinie 172 , Mouscron 7700, BE
Telefoonnummer: 056 34 65 85
Stad: Mouscron
Route: Rue de la Coquinie 172
Postcode: 7700


Openingstijden

Maandag: 09:00-12:00
Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag: 09:00-12:00
Dinsdag: 13:30-18:00
Woensdag: 09:00-12:00
Woensdag: 13:30-18:00
Donderdag: 09:00-12:00

Recensies
Zeer goed geholpen door tandarts. Bij het eten van een wortel snijtand volledig uitgevallen ..deze ingepakt en heel dringend op zoek naar een reddende tandartsben er zelfs geen klantna telefonisch uitleg..afspraak gekregen dezelfde dag top hersteld..super tevreden vriendelijk begripvol... Onthaal super hartelijk dank
Omdat ik ben geïnfecteerd door een bacterie die ernstige tandvleesontsteking veroorzaakt na een scaling uitgevoerd in hetzelfde kantoor, vraag ik om een ​​afspraak te krijgen tijdens de zomer, aangezien ik eind augustus naar het buitenland vertrek ... vertelt me ​​​​dat er geen plaats meer is voor eind september 3 maanden wachten. Heel teleurgesteld om te zien dat er geen moeite wordt gedaan om een ​​infectie te genezen die is veroorzaakt door mijn laatste bezoek! Zelfs geen voorstel om te wachten bij een eventuele opname, niets! Zeer korte reactie om niet te zeggen "lijd in stilte" en tot ziens. Toen ik echter informeerde naar Invisalign, had ik qua afspraken de keuze van de koning... Waarschijnlijk interessanter!
Ik specificeer dat de meerderheid van de tandheelkundige zorg altijd correct is geweest. Allereerst kom ik "betalen" om mijn gebit te laten behandelen en heb altijd recht gehad op slechte opmerkingen.De klant is geen koning maar ook geen hond. Helaas pikken zelfs ouders het als tieners niet luisteren en slecht hun tanden poetsen. Wat betreft de prijs, het is heel erg duur, ik heb het altijd gehad voor minstens 100 € voor niet veel per se.. Ik heb ook een keer geschaald.. Er zijn andere tandartsen waarvan de prijzen minder exorbitant zijn Tot slot een afspraak maken.. Ik bel voor spoed en krijg te horen dat er 2 maanden geen plek is.. Een plotseling gebitsprobleem kan ik niet op voorhand voorspellen..
Ik ging naar deze schattige tandarts met mijn 5-jarige kleindochter. Ze is erg zorgzaam voor de kinderen, zeer attent en ze neemt de tijd om elke stap uit te leggen aan haar kleine patiënt en stelt hem gerust mama ook . Haar assistente is ook zeer professioneel en het jonge meisje is ook bij de receptie! Ik raad ten zeerste aan!!
Thuis super schoon nikkel altijd een glimlach en ook ontspannen geen stress
Ik raad het aan, zeer goed bedrijf. Het enige nadeel zijn de secretaresses die niet altijd de telefoon opnemen maar toch 30 minuten later terugbellen.
Kids trainen voor grote mensen..Het resultaat????!!!! Ik raad het niet aan.
Het is moeilijk te geloven dat deze 4 gemiddeld is, aangezien de feedback die ik heb gekregen na mijn ervaring unaniem negatief is. Van daar naar overtuigd worden door de theorie van betaalde opinies die steeds meer circuleert, is er maar één stap. Stevig om te vermijden! Slecht uitgevoerd werk op zijn best half, geen ruimte voor noodgevallen, antibiotica voorschrijven per e-mail na weigering raadpleging !?... GELD GELD GELD. Zelfs in een wereld waar alleen dit kabinet bestond, zou ik iedereen aanraden zichzelf te genezen door water te drinken. Het kan niet erger. Kwalitatief/prijs kunnen we bijna niet slechter doen. Maak daarna een afspraak met een andere tandarts als u geen keus heeft!
Uitstekende tandartspraktijk. Mijn kinderen gaan vanaf hun jongste leeftijd met plezier en zonder enige angst naar de tandarts! Voor de zorg voor volwassenen is het hetzelfde. Elk gebaar wordt uitgelegd, geen pijn en als het aanwezig is, letten ze erop. Dit kantoor is zelfs geslaagd in het ondenkbare..... Verwijder de viscerale angst van de tandarts van mijn vader laten we duidelijk zijn, hij gaat er nog steeds niet graag heen, maar hij is niet langer bang. We gaan er al meer dan 16 jaar heen en ik heb niets slechts te zeggen.
Mijn zoon is door deze tandartspraktijk behandeld voor tandfluorose, we waren heel erg blij!! Dokter Dumortier toonde veel geduld, hij was de enige tandarts om een ​​oplossing voor dit probleem te hebben kunnen vinden, dat wil zeggen om de witte vlekken te laten verdwijnen! Een echte goochelaar!!! Ik nogmaals duizendmaal dank dokter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid