facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CAB

CAB

Info

- onderhoud & herstellingen

- banden

- muziekinstallaties

- wassen, polieren, coatings

Adres: Leemkuilstraat, 3570 Alken (België)
Telefoonnummer: 32496049818
Stad: Alken
Route: Leemkuilstraat
Postcode: 3570



op zoek naar gerelateerd: Taxi Hasselt, Taxi Sint-Truiden
Recensies
Één ster voor dit taxibedrijf is eigenlijk nog te veel, als ik nul zou kunnen geven had ik dit gedaan. Ze maken valse beloftes, laten je een uur wachten en proberen je vervolgens meer aan te rekenen dan de afgesproken prijs. Een gewaarschuwd man is er twee waard. Zoek een alternatief als je eender welke verplaatsing wil doen, te voet ben je er waarschijnlijk sneller!
De meest erbarmelijke taxi- maatschappij die ik ooit heb gezien. 2uur te laat en te weinig taxi's laten komen. Ook kwamen ze het afgesproken bedrag niet na en hebben ze ons meer aangerekend. Als je de keuze hebt voor een andere taxi maatschappij raad ik ten zeerste aan om die te nemen! Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven.
Een zeer minder ervaring! Zoals al enkele heren voor mij hadden vermeld was een nul toepasselijker geweest. Beroofd van tijd, geld en een avond zonder problematisch aspecten. Mijn teleurstelling is onmeetbaar en mijn dag is geruïneerd!
Taxibus gereserveerd via mail maar is nooit komen opdagen. Heel slechte service en communicatie.
Dramatisch, taxi’s waren te laat en rekende veel te veel aan! Ik ben die avond meerdere keren beroofd door deze chauffeurs. Eerst op de heenrit en dan nog eens op de terugrit!Service: Limousines
Slechtste taximaatschappij ooit. Bevestigen een reservering en ze komen niet opdagen. Geen ster waard!
Onze chauffeur, Kurt, was heel lief beetje arrogant maar was nog een dik feestje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid