facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C2Store

C2Store

Info

C2Store biedt een flexibele oplossing voor uw te kort aan opslagruimte. Onze beveiligde containers zijn beschikbaar 7/7 en aan de best mogelijke prijzen.



"Huur je eigen container opslagruimte als jouw flexibele opslag oplossingFlexibel naar grootte van 2.2 m³ rolcontainers in een mixed unit tot 67m³ per unit, naar type unit geventileerd, geïsoleerd, geconditioneerd en naar huurperiode voor 1, 3 tot 6 maanden of 1 of meerdere jaren.Comfortabel door moduleerbaarheid van de inrichting naar de behoefte van de klant elektriciteit, verwarming, racks,… en de mogelijkheid om de volledige boeking online af te handelen met helpdesk ondersteuning.Beveiligd door persoonlijke toegangscodes en continue camera bewaking."
Adres: Europark-Oost 40 c, 9120 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 32475305543
Stad: Sint-Niklaas
Route: Europark-Oost 40 c
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 23:00
Dinsdag: 06:00 - 23:00
Woensdag: 06:00 - 23:00
Donderdag: 06:00 - 23:00
Vrijdag: 06:00 - 23:00
Zaterdag: 06:00 - 23:00
Zondag: 06:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Opslagunit huren, opslagruimte te huur sint-niklaas, VIO STOREBOX, Opslagruimte huren waasland, Garage te huur Sint-Niklaas, Shurgard
Recensies
Zeer vlot proces voor het huren van een opslagplaats. Online geboekt, betaald en de container is iets later beschikbaar en toegankelijk.
Wij kunnen deze firma enkel aanbevelen. Heel fijne en eerlijke mensen met een goede service. Verzorgde opslagunit's en veilig. Ook heel ruime containers. Top, top, top!
Dit is een goede en betrouwbare firma! Eerst was er twijfel of ik wel alles in 1 container ging krijgen omdat ik een te kleine container had besteld. Ze zouden dit de zelfde dag wel bekijken en me zeker verder helpen.. Ik had mijn container ook te laat opgezegd:- Ook dat was geen probleem. Goede zaakvoerders Bedankt C2store.
Ruime en verzorgde accommodatie. Handig systeem om containers te openen. Scherpe prijzen en goed contact met de uitbaters. Een fout in de facturatie werd na melding correct rechtgezet. het onterecht geïnde bedrag werd na enige tijd teruggestort. Spijtig dat je geen halve ster kan geven. In mijn beleving lijkt 4.5 mij de meest correcte score.
C2Store is echt een aanrader. Via jouw laptop huur je een container en regel je de betaling. Ter plaatse open je de algemene toegangspoort met een code en jouw toegewezen container via gsm. Supergemakkelijk. Bovendien is zo'n container best heel ruim!
Heel goede service. Altijd meteen antwoord als ik een vraag had. De containers zijn proper en heel makkelijk toegankelijk. Een echte aanrader.
Gemakkelijk toegankelijk.
Super handige opslagplaats, 7op7. En dan nog eens genieten van een koffietje! Bedankt :D
Persoonlijke aanpak, advies op maat en zeer correcte afhandeling. Kortom, een absolute aanrader!
Heel correcte prijzen, groot aanbod!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid