facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C24 Computer Repair

C24 Computer Repair

Info

Verkoop, installatie en herstellingen van laptops, desktops en smartphones !

Geschiedenis

U bent moeilijk te been of U hebt geen auto ? Geen probleem - C24 komt aan huis en herstelt indien mogelijk ter plaatse. Indien de herstelling niet ter plaatse kan gebeuren, dan wordt de computer of laptop in de winkel hersteld en na de herstelling bij U thuis terug geinstalleerd. Gemakkelijker kan écht niet ! Stuur een emailtje of bel ons voor een snelle afspraak!



"verkoop installatie en herstelling van computers en laptops - onze specialisten komen ook aan huis om uw computerprobleem op te lossen - Reeds duizenden tevreden klanten in Dilbeek en Asse"
Adres: Stationsstraat 276 A, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: +3228805070
Stad: Dilbeek
Route: Stationsstraat 276 A
Postcode: 1700


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: C24 1700 Computer Repair verkoop installatie, Computer reparatie Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
3dinthebox 3dinthebox 3 km Was op zoek naar een onderdeel van mijn printer en heb dit na lang zoeken bij 3DInThe...
Recensies
Kwaliteitsservice. Kunnen snel problemen oplossen door hun expertise. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wat een schitterende service hebben ze hier! Efficiënt, snel, zeer goede prijs en zo vriendelijk. Een vondst die ik aan iedereen kan aanraden!
Ik was er vandaag en kreeg zeer professionele hulp! Topservice!
mijn computerscherm was defekt, bedankt voor de hulp en het aankopen van een computerscherm- vriendelijke mensen - beste wensen voor 2023!
Topzaak, zeer efficiënt en klantvriendelijk in al hun diensten van installatie/herstelling hard- en software aan een eerlijke prijs. Voor aankoop nieuwe computers vallen ze duurder uit, maar ik denk niet dat dit hun core-business is wegens moordende concurrentie grote electrozaken. Maar aan hun herstel- en installatieservice kan niemand tippen.
Op een zeer professionele manier geholpen , helaas voor mij was de PC niet meer te repareren . Men heeft een nieuwe besteld en een voorlopige PC beschikbaar gesteld zonder extra kost . Ik ben al 1 jaar een zeer tevreden klant en raad C24 Dilbeek aan collegae en vrienden . De medewerkers zijn klantvriendelijk - professioneel en behulpzaam .
Aan/uit-knop van mijn pc was losgekomen net op een dag dat ik hem dringend nodig had . Ter plaatse langsgeweest, zeer vriendelijk onthaald geen afspraak en het hele probleem was op minder dan 5 minuten opgelost demontage / herstel/ hermontage/test . TOP service, thks.
Zeer goede service maar daar betaal je ook wel voor. Voor de rest zeer goede mannen met kennis van zake!
Zeer slechte ervaring. Leugens en belabberde service. Volgens hen is samsung repair pas klaar in 5 werkdagen = leugen. Daardoor S8+ gsm achtergelaten, maar zelf hadden ze na 2 weken mijn scherm nog niet eens binnen. Zelf 5x moeten belen voor updates. Gsm opgehaald, 24u later klaar bij samsung service... nooit meer
Ik ben zeer goed geholpen geweest voor problemen met gsm en computer. Ze stonden meteen klaar om te helpen. Heel professioneel en vooral super vriendelijk. Top service, aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid