facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C'S Kitchen

C'S Kitchen

Info

Verse soepen met heel veel groenten en overheerlijke quiches, voor thuis of op het werk, af te halen of gebracht. Lekker vers versneden fruit.

Adres: Poddegemstraat 58, 1850 Grimbergen
Stad: Grimbergen
Route: Poddegemstraat 58
Postcode: 1850


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salons de Romree Salons de Romree 2 km Prachtige locatie, lekker eten. Alleen jammer dat het personeel en dan één ober in he...
Recensies
Nog nooit ontgoocheld geweest bij C's Kitchen! Top kwaliteit, en bereid met super veel liefde en zorg. Caroline houdt echt van mooie gezonde ingrediënten, en luistert echt naar je behoefte. Al vele keren besteld, zowel privé als zakelijk, en telkens is het fantastisch tot in de puntjes verzorgd. De glimlach die er steeds gratis bij wordt geleverd, maakt je volledige dag. TOPPER!
Zeer attente vriendelijke en duidelijke communicatie. De ontvangers van het ontbijt waren zeer tevreden. Aanrader. Prijs kwaliteit was top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid