facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C-Ink

"Welkom bij Action. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, decoratie, kantoorartikelen, gereedschap, accessoires, beautyproducten en zelfs kleding. Laat je elke week verrassen door 150 nieuwe producten. Je kunt niet online bestellen, maar er is vast een winkel om de hoek."
Adres:
Telefoonnummer: +32478561560
Stad: Lichtervelde



op zoek naar gerelateerd: Architecture in Practice, Dyvik Kahlen In Practice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SkinArts SkinArts 234 meter Private tattoo studio
Garage Ink Arts Garage Ink Arts 486 meter Ik ben heel tevreden over mijn tatoeage, ik kreeg heel veel uitleg en ook feedback wa...
Recensies
Goededag iedereen, ik ben gisteren 26.7.23 aan het winkelen in Action lichtervelde. En plotseling ik moet dringend naar WC gaan, want ik ben een pallitief patient door medicatie vsn een longkanker dat niet meer genezen. Ik kan gewoon niet ophouden. Dus had ik gevraag aan een van de personeel om de wc te gebruiken maar het antwoord is ik mag je niet toelaten want dat mag niet terwijl ik was echt al aan het zweten en beven.
Een filiaal van de action maar niet zoals andere actions. Het lijkt een grote ruime winkel maar toch is het aanbod kleiner dan andere action filialen. De winkel verkeerd ook niet in de staat die ik persoonlijk gewoon ben van andere action filialen. Het personeel was niet echt vriendelijk en dat ontneemt nog meer van het imago volgende keer toch een andere action.
Action in Lichtervelde : grote parking ter beschikking, wat een groot pluspunt is. Propere action ook, wat niet altijd het geval is elders. Ligt beetje verscholen, met een nauw baantje vanaf de openbare weg, maar de borden zijn duidelijk zichtbaar.
Leuke plaats om te kuieren
Een zeer fijne winkel meestal is het er wel druk. Ik koop er meestal altijd mijn make-up omdat die vegan is en dat is top. Ook is het goedkoop als je dingen moet kopen voor de hygiëne. Er is maar een opmerking : soms bij de make-up zijn er soms oogschaduw palleten en vinger afdrukken hebben en dat vindt ik persoonlijk niet fijn en zeker nu niet met de corona periode. Willen jullie daar asjeblieft iets aan doen?
Weekaanbiedingen na 1 dag niets meer voorradig erg druk...
Eigenlijk dacht ik dat het een klein filiaal zou zijn maar dat is het dus niet. Je vind er al de producten die Action in de folder heeft en nog veel meer. De winkel is netjes en de medewerkers vriendelijk. Er is een grote parking. Bijna alles is positief, enkel is het bij het binnen en buiten rijden moeilijk om de baan op te raken en moet je het echt weten dat er een Action is of je bent er zo voorbij.
Altijd veel te veel mee Wel jammer dat de eenmalige dingen uit de folder haast nooit aanwezig zijn of max 1 stuk. Maak dan geen reclame
Zeer goedkoop, verwacht dus natuulijk niet de hoogste kwaliteit hier, maar voor die prijs doet het ook geen zeer als het dan kapot is. Je vind er vanalles, voor dieren, in huis en buitenartiekelen, in de zomer zwembadjes voor de allerkleinsten dan in de winter alles voor kerst enz.
Bij Action is het altijd leuk om te shoppen,grote keuze in poets,was,huishoud artikelen en noem maar op voor een budget vriendelijk prijs kwaliteit,topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid