facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C-Food Lochristi

C-Food Lochristi

Info

Bij C-food Meersschaut te Lochristi trekken vissen in alle maten en kleuren meteen de aandacht.

Geschiedenis

Bij C-food Meersschaut te Lochristi trekken vissen in alle maten en kleuren meteen de aandacht.

30 jaar ervaring, liefde voor het vak en ambacht, c-food stelt alleen het beste uit zee aan u voor. Zin in pladijs, kabeljauw of zalm? Op zoek naar specialiteiten of volg je liever de aanvoer? Sven en Guillaume hanteren het mes als jongleurs en geven graag de nodige tips. Een babbeltje of een grapje tussendoor, men wil de marktsfeer hier behouden.

Naast een uitgebreid aanbod aan verse vis is er ook de traiteurafdeling met klassieke bereidingen als tongrolletjes, vispannetjes en paling op verschillende wijzen. Tapa’s, aperitiefhapjes, koud buffetschotels, kreeftenschotels, wijnen en delicatessen: een feestje bij u thuis was nog nooit zo gemakkelijk.

C-food is nog veel meer, regelmatig kan je met Ilse workshops volgen. Hoe bak je die coquille nu het best? Welke saus kies ik en hoe maak ik ze klaar? Ilse geeft je graag heel wat tips en ideetjes mee naar huis zodat je thuis zelf als een volleerd chef aan de slag kan.



"Bij C-food Meersschaut te Lochristi trekken vissen in alle maten en kleuren meteen de aandacht."
Adres: Antwerpsesteenweg 129A, 9080 Lochristi
Telefoonnummer: 093607045
Stad: Lochristi
Route: Antwerpsesteenweg 129A
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: Viswinkel Oostakker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Bij U Thuis Restaurant Bij U Thuis 1 km Last-minute bestelling gedaan via mail. Ik kreeg heel snel antwoord en er werd moeite...
Traiteur Mangetout Traiteur Mangetout 2 km Mangetout heeft steeds verse producten van uitstekende kwaliteit. In de winkel is er ...
Bakkerij De Meyer Bakkerij De Meyer 2 km Super goed brood, lekkere taartjes wel spijtig dat ze kiet open zijn in het weekend
Poème du chocolat Poème du chocolat 9 km Artisan Chocolatier Een beleving van fijne smaken gepersonaliseerde relastiegeschenk...
Recensies
Rijkelijk gevulde bouillabaise besteld voor vanavond. Super lekker en veel. Eerste kennismaking maar zeker voor herhaling vatbaar.
Top, écht top. Zowel qua aanbod, bediening, locatie als personeel. Kwaliteit is hier het toverwoord! Naast verse vis ook menig lekkere bereiding en passende wijnen.
Veelzijdig aanbod en goede uitleg bij iedere vissoort ultra vers en perfecte bediening
Topwinkel met kennis van zaken. Vriendelijk personeel die je steeds helpen en bereidingstips geven. Uitgebreid assortiment. Een aanrader!
Zeer ruim assortiment, uitstekende kwaliteit! Lekker!!!!!
Aan de dure kant, maar daar krijg je heel veel waar voor je geld. Topkwaliteit levende vers ; uiterst vriendelijk en enorm behulpzaam. Daar betaal je met plezier een beetje meer voor.
Kwaliteit en Service, ook zeer mooi aanbod van wijnen, verzorgde zaak, helemaal zoals ik het zelf zou doen
Hoge kwaliteit en vriendelijk personeel
Zeer vriendelijke mensen. Prachtig interieur , lekkere verse vis. Veel keuze
Bedankt voor je reactie ik koop dan mijn mosselen i n de toekomst waar ik een " aangepaste " service krijg !!!Een onaangename verassing ! Ik kocht onlangs mosselen met " bijhorende groenten " Vandaag is de reactie dat bijhorende groenten op voorhand moeten besteld worden !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid