facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cédric Combustibles

Cédric Combustibles

Info

Vente et installation de foyers à pellets, foyers à bois. Dépannage toutes marques. Livraison de pellets.

Geschiedenis

Cédric Combustibles sprl est une société dynamique et spécialisée dans la vente, l'importation et l'installation de foyers à pellets. Vous y trouverez un grand choix de foyers à pellets, thermoproduits et chaudières à pellets de la marque Extraflame et Opéra. Cédric Combustibles sprl vend également des pellets et livre gratuitement dans un rayon de 20 km autour de Theux (livraison uniquement par palette).



"Cédric Combustibles c'est l'installation et l'entretien de poêles à pellets et de cheminées, vente et montage de pneus, ainsi que la station Gulf."
Adres: Les digues 5, 4910 Theux
Telefoonnummer: 087/377100
Stad: Theux
Route: Les digues 5
Postcode: 4910



op zoek naar gerelateerd: Cédric combustible prix pellet, Cédric combustible telephone, Combustible pellets prix, Cédric combustible bois, Cédric combustible station essence, Cédric Defosse Theux, Cédric combustible Theux horaire, Piron Herstal
Recensies
onprofessioneel
Teleurgesteld in de service.., ik neem contact op om een ​​afspraak te maken voor camerabezoek in mijn schoorsteen, ik krijg te horen dat er doordeweeks weer contact met me wordt opgenomen, weekend bel ik nog een keer om te vragen of ik niet vergeten ben en zij neem mijn contactgegevens om met mij mee te gaan om een ​​datum te vinden en hier nog steeds geen nieuws van hen! Jammer en blijkbaar ben ik niet de eerste die dit overkomt.
Grote puinhoop met de SPF-economie om de premium-pellets te krijgen. Zonder mijn verzoek nam Cédric Combustible tijd en energie om het probleem te ontrafelen. EEN GROTE DANK U aan hen. Aarzel niet om bij problemen met het bedrijf contact op te nemen met de rechterarm van de baas. Hij buigt voor je achterover
Snel en direct contact met de baas. Simpel, goed advies. Snelle service
PRACHTIG BEDRIJF.. EEN OPMERKELIJK WERK EN VOORAL EEN SCHOONHEID VAN HET WERK DAT DOOR DE WERKNEMERS WORDT UITGEVOERD. ALLEMAAL BEDANKT.
Super service, levering 2 weken voor de geplande datum en snel voor installatie, echt blij. Uitstekend, ik raad het ten zeerste aan?
Ik wilde de kwaliteit van de interventie benadrukken. Snel en zeer redelijk geprijsd. Nog een geweldig voor de professionaliteit van de technicus.
Nou, ik had niet gedacht dat ik een van de teleurgestelden zou zijn, maar daar heb je het ... geen keuze meer hier. Helaas slechte ervaring voor mij. Eerste telefonisch contact voor een slang en installatie, ik krijg te horen dat er weer contact met me wordt opgenomen, daarna niets..... Na enkele weken probeer ik het via hun Facebook-pagina, ze zeggen dat ik een PM moet sturen en ze zullen contact met me opnemen.... alweer meer nieuws.... Ik probeer het opnieuw aan de telefoon, OK, we hebben mijn contactgegevens genomen en we komen bij me terug. Weer niets. Ik heb een bericht onder een Facebook-bericht gezet om de aandacht te trekken, ze bellen me verwondering! De verkoper zegt me dat hij doordeweeks langskomt en dat hij me op de hoogte houdt! Het was begin december... Over het algemeen teleurgesteld over de service. OK, de site interesseert ze misschien niet, maar in dit geval zou ik liever rechtstreeks op de hoogte worden gehouden dan te beloven steeds weer contact met me op te nemen. Jammer!
Cedric is geweldig. Als we pech hebben, is hij er binnen het uur. Altijd glimlachend, altijd vriendelijk. Hij telt zijn uren niet, hij is een geweldig persoon.
Zeer warm welkom, grote professionaliteit voor een top resultaat, bedankt Cedric
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid