facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C-Aparthotel Zon en Zee

C-Aparthotel Zon en Zee

Info

Zon en Zee Strandhotel is het eerste aparthotel van de Belgische kust en is strategisch gelegen dichtbij het strand tussen Nieuwpoort en Oostende. Verblijf bij ons voor 1 of meerdere nachten en geniet van onze ruime appartementen met hoteldiensten.

Geschiedenis

C-Aparthotel Zon en Zee is het eerste aparthotel van de Belgische kust en is strategisch gelegen dichtbij het strand tussen Nieuwpoort en Oostende. Verblijf bij ons voor 1 of meerdere nachten en geniet van onze ruime appartementen met hoteldiensten.



"West Bay ligt op tien minuten wandelen van het strand van Westende.Op het domein Westbay zijn er tal van speelmogelijkheden, voor alle seizoenen van het jaar.De strategische en centrale ligging vlakbij de gezellige kuststeden Nieuwpoort en Oostende, biedt ook heel wat mogelijkheden voor shopping en cultuur. Eye catcher: zonneterras met natuurzwembad van maar liefst 35 meter!Nieuwe speelzone voor de kinderen.Sinds april 2021 is C-Aparthotel Zon en Zee hernoemt naar West Bay."
Adres: Vakantiestraat 1, 8434 Westende
Telefoonnummer: 059361361
Stad: Westende
Route: Vakantiestraat 1
Postcode: 8434



op zoek naar gerelateerd: zon en zee westende geschiedenis, c-aparthotel zeegalm, c aparthotel westende, zon en zee westende camping, zon en zee westende appartement, vakantiestraat 1 westende, zon en zee oostduinkerke, c aparthotel middelkerke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kustpark Strand Westende Kustpark Strand Westende 331 meter Het is allemaal een beetje klein maar wel heel schoon, en alles wat er nodig is is a...
Recensies
Dit is een topper. Wij hadden een standaard studio. De kamer is immens groot. Het bed is zalig. Er is geen airo aanwezig maar er zijn veel vensters om open te zetten. Er is een kleine geriefelijke keuken. Alles is aanwezig. Van bestek tot pannen en potten. Wij hebben ook genoten van een zeer uitgebreid buffet waar letterlijk bijna alles aanwezig is. Het hotel is zeker een aanrader. En nog even vernoemen, het is er heel rustig s nachts. Honden zijn ook welkom. Een hondentoilet zou wel handig zijn.
de publieke ruimten zijn heel mooi, luxe, proper en uitnodigend heel fijn dat de bedden opgemaakt zijn bij aankomst en er ook handdoeken en zeepjes voorzien zijn, net als verwelkomingsdrankje. echt hotel gevoel. het personeel is heel vriendelijk op 10 min van het strand en heel rustig gelegen wij hebben echt genoten
Mooi appartement-hotel met hotel service , enkel ontbijt , kamers zijn uitgerust als appartement met keuken erin. Goed verblijf hier gehad , parking aan hotel , 9 euro per dag , ontbijt is verzorgd en alles is proper. Zwemvijver aan het hotel met ligstoelen.Kamers: 5/5
Geen aanrader, zeer slecht geslapen, enorm veel lawaai van andere mensen en de lift. Zeker zijn geld niet waard Kamers: Slecht bed en kussen Zeer veel lawaai van de lift ernaast en de "buren".
Alles piekfijn in orde .. zeer proper .. wij verbleven in een studio , alles wat je nodig had was aanwezig . Het ontbijt was wel wat prijzig €17,50 p.p keuze van broodjes was ook beperkt .. wit brood en krentenbrood maar meergranen brood of donker brood niet gezien. Wel enorm veel ontbijtgranen .. maar daar moet je dan voor zijn. Niet mijne meug persoonlijk. Heel rustig gelegen daar en een straat verwijderd van het strand en de zee!
Geen zwembad aanwezig en het strand was in plaats van 400m 4 kmKamers: 4/5
Het hotel ligt op een wandel aftand van de zee ongev 10min wandelen, het centrum ongev 20 min. Er is parking voorzien van het hotel zelf , wel betalend 6 eur per dag.. Het hotel is heel hondvriendelijk, er zijn aparte plaatsen voorzien bij het onbijt waar je met je hond kan zitten, zo hoef je je viervoeter niet alleen te laten op de kamer. De kamer was heel netjes, Ook werd er dagelijks gekuist en nieuwe handdoeken voorzien . Het ontbijt was goed : er was niet al te veel keuze maar ook niet te weinig. Een top hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel.
We komen al jaren in dit hotel en kennen dus de kamers, de locatie,… Echter zijn de prijzen naar mijn mening veel en veel te duur geworden t.o.v. de laatste jaren. Buiten de overnachtingen die serieus gestegen zijn, komen er nog veel extra kosten bij. Vroeger was het 5€/dag voor een babybed, nu 12,5€/dag. Een stoeltje voor de baby was gratis, nu 5€/dag. Parking was vroeger gratis, nu betalend.Dit terwijl de parking niet is aangelegd! De kamers hebben in mijn ogen een kleine upgrade gekregen nieuwe microgolf, nieuwe koffiezet,… maar voor de rest zijn ze hetzelfde gebleven. De nieuwe aangelegde zwemvijver is misschien de reden van de grote prijsverhoging. Maar deze is enkel om even in af te koelen. In staan of wandelen is zo goed als onmogelijk omdat de vloer hier spekglad is. Al bij al komen wij graag op deze locatie maar gaan we toch op zoek naar een ander hotel omdat in mijn ogen de prijs veel te hoog is geworden.
Eigenlijk wil ik twee een half sterren geven 3 is teveel en 2 te weinig. Personeel was heel weinig van zeg en een lachje of woordje was niet aanwezig. 6€ parking per nacht betalen om je wagen op een braak liggend stuk terrein met steenpuin te zette, waarbij je abrocabatentoeren moet uithalen om vanuit je wagen de slagboom open of dicht te krijgen vond ik net niet kunnen. De parking is ook niet verlicht gevaarlijk s'nachts, veel putten en na 1 regenbui stond het helemaal onder. Verder waren de kamers in orde en proper, veel honden in het hotel doch weinig hinder van ondervonden, s'nachts heel rustig en stil zoals het hoort. Nog 1 minpuntje de bar is 'avonds niet open dus een gezellig afsluitertje was er niet bij. Hier is nog wat werk aan de winkel.
Mooie uitvalsbasis voor de kust te bezoeken, appartementen zijn ruim en gezellig. Goede service vanwege het personeel. Ontbijt is standaard, maar uitgebreide keuze wat ook meer dan voldoende is. Leuk is ook dat er hotelservice kan bijgeboekt worden indien gewenst. TIP, misschien zorgen dat er voor een bepaald uur is 'opgefrist' , anders kunnen de gasten al terug in hun appartement zijn Als er veel gasten in het hotel zijn kan het wel rumoerig zijn door de dunne muren, maar dat maakt deel uit van dergelijke locaties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid