facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor C-Air ballonvaart

C-Air ballonvaart

Info

Ballonvaarten in Vlaanderen en daarbuiten.
Life is like a balloon. If you never let yourself go, you'll never know how far you can rise.

Geschiedenis

Ballonvaartbedrijf



"C-Air Ballonvaart biedt ballonvluchten aan boven heel Vlaanderen met Sint-Niklaas al thuisbasis. Wij garanderen je een unieke ervaring in de lucht en een persoonlijke behandeling. Veiligheid staat bij ons op één!U kan bij ons terecht voor: Ballonvlucht, Ballondoop, Cadeaubon, Privé-ballonvaart, Teambuilding, huwelijksaanzoek, ..Onze piloot, David Spildooren heeft jarenlang ervaring en is al sinds jonge telg gepassioneerd door de luchtvaart. Buiten de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op ballonvaart wedstrijden over heel Europa. Een ballonvaart in de alpen hoort er ook jaarlijks bij. David vliegt ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines, waardoor de luchtvaart voor hem geen geheimen kent."
Adres: Prinses Marie Joséstraat 5, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 0498121641
Stad: Sint-Niklaas
Route: Prinses Marie Joséstraat 5
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: ballonvaart sint-truiden, Ballonvaart Vlaams-Brabant, Ballonvaart Pajottenland, Ballonvaart Kortrijk, Ballonvaart 4 personen, ballonvaart oost-vlaanderen, Ballonvaart België, Ballonvaart Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spildooren Ballonvaarten Spildooren Ballonvaarten 1 km Zeer vriendelijke mensen die zeker alles kennen van auto's, alsook voor u gastank van...
The Flying Dutchman Ballooning The Flying Dutchman Ballooning 3 km Topservice en zeer vriendelijke mensen!
O2Ballonvaarten - Ballonvaart - Ballooning O2Ballonvaarten - Ballonvaart - Ballooning 3 km Kies voor kwaliteit aan de beste prijs.
Up Ballooning - ballonvaarten Up Ballooning - ballonvaarten 5 km Top ervaring gehad. We hadden prachtig weer en zeer vriendelijk en kundig personeel. ...
Ballonvaarten Steven Ongena Ballonvaarten Steven Ongena 7 km Voor de verjaardag van onze kleinkinderen een prachtige ballonvaart van Wachtebeke na...
Recensies
David is een vriendelijke, deskundige en enthousiaste ballonvaarder. Zijn uitleg en manier van doen is zeer prettig. De vlucht was fantastisch, we hebben zowel hoog als laag bij de grond gevlogen, wat het aangenaam en afwisselend maakte.
Wat een prachtige ervaring was deze ballonvaart. Niet enkel de vlucht maar ook mogen deelnemen aan het vaartklaar maken van de ballon is een ervaring op zich alsook het terug opbergen van de ballon. Onder de deskundige leiding van Robin, de piloot, waren we een uur lang in de lucht om nadien met beide voeten terug op de grond te belanden. Dank je Robin voor jouw deskundigheid en de uitleg die je gaf. Ook aan David en aan het hele team een dikke dank je wel. Een aanrader! Liefs Matthias, Thomas, Michel en Mieke
Vanmorgen hebben wij na 2 eerdere uitstellen door covid en ongunstig weer toch van een prachtige ballonvaart kunnen genieten bij een heerlijk weertje. Kort gesteld: een heel vlotte en professionele omkadering door piloot Peter en zijn team met na afloop nog een leuke attentie. Absoluut de moeite en heel zeker aan te bevelen. Nogmaals dank voor deze unieke ervaring!
Fantastische ervaring! Ongelooflijk, veel beter dan wat je ooit zou kunnen verwachten. De vlucht zelf was maar een onderdeel van deze prachtige activiteit want Robin en zijn team hebben er een topper van gemaakt!
Weeral een leuke ballonvaart gehad met dank aan onze piloot Robin Thijs
Onze ervaring met C-Air was heel erg aangenaam! De communicatie op voorhand was heel duidelijk en vriendelijk. De tocht zelf met Robin was een unieke ervaring en voor herhaling vatbaar!
Toffe vlucht gehad in de ochtend met kapitein Robin!
Prachtige ballonvaart mogen ervaren afgelopen zondag georganiseerd door het geweldig team van C-air !!! Laag gevlogen over de bossen , het water en de velden van Limburg en hoog boven het wolkendek de zon voelen schijnen , ... kortom van de opstart tot het einde met een lekker glaasje erbij een unieke ervaring ! Een aanrader voor wie klanten , vrienden of familie wil verrassen !!! Merci David en co !!!
Gisteren een uurtje meegevaren met luchtballon van C-Air ! Het werd voor onze groep 7 personen een fantastische belevenis mede en niet in het minst door de toffe, hulpvaardige en professionele service van piloot en hulppersoneel ! Echt een aanrader en niks om vooraf bang voor te moeten zijn ! Echt eens doen ! Aĺles gebeurt strikt volgens de gemaakte afspraken !
Dinsdag een GEWELDIGE vlucht mogen maken met C-AIR. Een absoluut TOP-team dat ervoor heeft gezorgd dat wij deze prachtige ervaring kunnen omzetten in een fantaschtische herinnering die nog lang bij ons zal blijven. Dankjewel !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid