facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BZEN

BZEN

Info

BZEN bikes are designed by urban commuters for safe, comfortable, and sweat free commuting. BZEN handcraft bikes are designed, engineered and made in Europe



""URBAN MOBILITY ENJOY FREELY"BZEN city e-bikes are super light and built for commuting. Go through our bike models for both man and woman and find the perfect fit for your daily rides."
Adres: Croix Henrard 22, B-4140 Sprimont, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: +48 600 135 913
Stad: Sprimont
Route: Croix Henrard 22
Postcode: B-4140


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: BZEN bikes review
Recensies
Ik rij nu een maand met mijn nieuwe fiets van BZEN en alles verloopt ongelooflijk vlot. De levering was top, het opladen is snel en handig. En het rijplezier is 'onbetaalbaar'! Ik rij met een zwarte e-bike model Brussels! Echt een aanrader. Grtjs Lies uit Dilbeek
Ik heb de London getest. Wat een fiets! zeer licht, simpel in gebruik, makkelijk hanteerbaar, enz... Ik heb er een toer mee gedaan met het gezin en was aangenaam verrast. echt top! ik raad deze fiets echt aan!
Ik heb recent een BZEN Bikes Amsterdam gekocht. Ik ben zeer tevreden over deze fiets het is ideaal om mee door het stad te fietsen als ik ergens naartoe moet. Door het mooie design valt het niet op dat ik op een elektrische fiets rijd. Ik hoef me niet te focussen op de fiets er zijn niet te veel knopjes of standen op dus ik kan me perfect focussen op de weg. Doordat de fiets zo licht is kan ik hem perfect optillen om ergens te zetten of als ik trappen moet nemen.
Ik ben heel erg blij met mijn BZENbike Amsterdam! Het is een heerlijk lichte elektrische fiets die zelfs zonder accu ondersteuning nog als een "gewone" fiets fietst. Hij voelt mooi in balans doordat de batterij niet achterop maar in het frame zit. Ook vind ik het fijn dat de koppelsensor gelijk ondersteuning geeft zodra je op de pedalen trapt! Het model is mooi en lijkt op een gewone fiets, waardoor voor mijn gevoel deze minder snel gestolen zal worden. Conclusie: fiets als een zonnetje en ziet er prachtig stijlvol uit!
We zijn helemaal enthousiast over de fietsen. Ze kwamen goed beschermd aan. De installatie was snel en eenvoudig stuur het stuur rechtzetten, de pedalen bevestigen. Afgezien van het geweldige uiterlijk schitteren de fietsen met hoogwaardige componenten remmen, lederen zadel, banden, versnellingen en een 1A rijcomfort. We kozen voor de grotere accu met het grotere bereik, maar zijn hiermee nog niet uitgeput.
Patrick gaf me fantastisch advies in de winkel in Antwerpen. Ik hou van mijn nieuwe fiets. Na de eerste rit, die me ook over kasseien en een bospad voerde, was het duidelijk: dit is precies wat ik zocht. Het is gewoon geweldig. Ik heb de Brussels met 9 versnellingen. Ik zou de winkel en het merk graag aanbevelen!
BZEN Bikes fietsen zijn erg prettig in het gebruik omdat ze een rijervaring bieden die vergelijkbaar is met die van niet-gemotoriseerde fietsen. Ik rijd soms zonder motorondersteuning, zonder enige moeite te ondervinden. Het voordeel is dat hierdoor de accu relatief weinig gebruikt kan worden en dus lange afstanden afgelegd kunnen worden.
Ik rijd nu een jaar regelmatig op mijn Bzenbike Brussels, meerdere keren per week. Hij vervangt mijn auto inmiddels verkocht. Ik ben bijna helemaal tevreden: als het lampje brandt en als de batterij niet meer vol is, is er een lichte prestatiedaling. Als ik in de winter rijd, lijkt de ondersteuning soms weg te vallen. Maar ik ben nog niet in een werkplaats geweest, het is zeker een probleem dat alleen bij mijn fiets voorkomt en kan worden verholpen. Onlangs is mijn oplaadkabel nat geworden, ik kon mijn fiets niet meer opladen. Ik schreef naar de ondersteuning. Drie dagen later had ik een nieuwe oplaadkabel in mijn brievenbus verzonden vanuit Polen - helemaal gratis. Nogmaals bedankt voor de steun! Ik ben helemaal blij met mijn geliefde Bzenbike en rijd er graag regelmatig op. Op dit moment kan ik er sneller mee op het werk dan met de auto.
De fietsen van BZEN zijn echt bijzonder. Ik heb nog nooit op zo'n lichtgewicht e-bike gereden die zich in de eerste plaats ook niet als zodanig openbaart. Ik vind het perfect voor in de stad of voor een uitstapje naar de natuur.
BZEN elektrische fiets is de beste keuze ooit. Ik had nooit gedacht dat een elektrische fiets zo licht en comfortabel kon zijn. Het is als een normale fiets met eenvoudig te bedienen motorondersteuning. Je haalt gewoon het beste uit fietsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid